Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ESPARTACUS Macario Engenharias
442 1att recuado Tactiek Pepe
48% Balbezit 52%
54% Spel op eigen helft 46%
14 Doelpogingen 15
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
63.6 gemiddelde waardering 61.8
outstanding Schieten very good
formidable Passen excellent
excellent Verdedigen excellent


4e minuut.
Janidlo bereikt de bal nog maar net als eerste. Maguolo onderschept slim de pass. Guerrón onderschept slim de pass. Guerrón schiet op doel. Na een snelle pass probeert Pataxó de bal onder controle te krijgen. Vintz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
ESPARTACUS - Macario Engenharias 1:0

5e minuut.
Janidlo passt de bal zonder na te denken. Beletti bereikt de bal nog maar net als eerste. Bueno probeert naar een medespeler te passen. Raubner is nu in balbezit. Raubner schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Minh Toàn met een sublieme pass. Beletti bereikt de bal nog maar net als eerste. Beletti geeft de bal voor. Guerrón is nu in balbezit. Guerrón haalt uit met een fantastische trap. Vintz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
ESPARTACUS - Macario Engenharias 2:0

14e minuut.
Raubner met een snelle inworp. Bueno geeft een hoge lob. Šimerda bereikt de bal nog maar net als eerste. Šimerda draait met de bal, schiet en ... Cardozo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ESPARTACUS - Macario Engenharias 2:1

18e minuut.
Maguolo rent richting de bal. Janidlo verovert de bal door een tackle van achteren. Janidlo probeert naar een medespeler te passen. Guerrón heeft problemen om de bal te vangen. Guerrón schiet op doel. Vintz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Petrešević kopt de bal weg. Janidlo is nu in balbezit. Janidlo geeft een lange en hoge pass. Roccon maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ESPARTACUS - Macario Engenharias 3:1

20e minuut.
Shayzinger rent richting de bal. Czop rent richting de bal. Shayzinger verovert de bal door een tackle van achteren. Shayzinger geeft een lange en hoge pass. Šimerda springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

23e minuut.
Raubner verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Raubner, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hauser rent richting de bal. Raubner verovert de bal door een tackle van achteren. Raubner draait met de bal, schiet en ... Cardozo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

28e minuut.
Janidlo kopt de bal weg. Guerrón bereikt de bal nog maar net als eerste. Guerrón passt de bal zonder na te denken. Roccon is nu in balbezit. Roccon schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Roccon probeert de bal met de borst te controleren. Roccon schiet op doel. Yunisov probeert de bal aan de voet te houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Czop zal de hoekschop nemen. Vintz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Roccon maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Baquero speelt de bal door. Raubner bereikt de bal nog maar net als eerste. Raubner passt de bal met de wreef. Šimerda heeft problemen om de bal te vangen. Šimerda schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Hauser, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Raubner bereikt de bal nog maar net als eerste. Raubner draait met de bal, schiet en ... Cardozo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ESPARTACUS - Macario Engenharias 3:2

36e minuut.
Raubner passt de bal in één keer door. Daar is Tuszyński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tuszyński geeft een lange en hoge pass. Guerrón bereikt de bal nog maar net als eerste. Guerrón schiet op doel. Vintz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

37e minuut.
Raubner rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Tuszyński. Raubner raakt geblesseerd tijdens het duel. Maguolo zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Raubner kopt de bal weg. Bueno rent richting de bal. Bueno geeft een lange en hoge pass. Shayzinger springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ESPARTACUS 54%, Macario Engenharias 46%.
ESPARTACUS - Macario Engenharias 3:2

51e minuut.
Villa geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Petrešević met een snelle inworp. Baquero bereikt de bal nog maar net als eerste. Baquero geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

53e minuut.
Raubner met een sublieme pass. Baquero met een sublieme pass. Shayzinger bereikt de bal nog maar net als eerste. Šimerda rent richting de bal. Šimerda draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

55e minuut.
Janidlo bereikt de bal nog maar net als eerste. Janidlo passt de bal met de wreef. Peladeiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Roccon verovert de bal door een tackle van achteren. Roccon draait met de bal, schiet en ... Vintz bokst de bal weg.

57e minuut.
Shayzinger geeft een hoge lob. Dmowski controleert de bal met de borst. Šimerda rent richting de bal. Šimerda haalt uit met een fantastische trap. Cardozo werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

57e minuut.
Guerrón kopt de bal weg. Roccon bereikt de bal nog maar net als eerste. Peladeiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Roccon verovert de bal door een tackle van achteren. Roccon haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

64e minuut.
Raubner geeft een hoge lob. Daar is Shayzinger, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wat een zware overtreding van Dmowski ... Strafschop! Shayzinger raakt geblesseerd tijdens het duel. Shayzinger legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Cardozo bokst de bal weg.

71e minuut.
Daar is Petrešević, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Roccon bereikt de bal nog maar net als eerste. Petrešević begaat een overtreding. Petrešević krijgt een gele kaart.

74e minuut.
Shayzinger is nu in balbezit. Dmowski is nu in balbezit. Shayzinger verovert de bal door een tackle van achteren. Shayzinger haalt uit met een fantastische trap. Cardozo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ESPARTACUS - Macario Engenharias 3:3

74e minuut.
Roccon speelt de bal door. Guerrón is nu in balbezit. Guerrón haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Shayzinger is nu in balbezit. Shayzinger geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Tuszyński de bal. Šimerda bereikt de bal nog maar net als eerste. Šimerda draait met de bal, schiet en ... Cardozo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat. Raubner rent richting de bal. Raubner schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ESPARTACUS 54%, Macario Engenharias 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ESPARTACUS - Macario Engenharias 3:3