Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Itaporã FC Sancta Mariae FC
C avç 4132 Tactiek TDEF 2024
46% Balbezit 54%
68% Spel op eigen helft 32%
2 Doelpogingen 27
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
40.5 gemiddelde waardering 56.3
redelijk Schieten zeer goed
goed Passen solide
redelijk Verdedigen zeer goed


3e minuut.
Polenta bereikt de bal nog maar net als eerste. Lagosteira verovert de bal door een tackle van achteren. Lagosteira passt de bal in één keer door. Darovec is nu in balbezit. Darovec draait met de bal, schiet en ... das Graças verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Đokić geeft een hoge lob. Poloczek kopt de bal weg. Darovec rent richting de bal. Darovec haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Itaporã FC - Sancta Mariae FC 0:1

4e minuut.
Đokić is nu in balbezit. Đokić met een sublieme pass. Poloczek rent richting de bal. Poloczek geeft de bal voor. Darovec springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Dot met de inworp. Żołnowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Lagosteira verovert de bal door een tackle van achteren. Lagosteira geeft de bal voor. Darovec maakt een snoekduik en kopt de bal. das Graças kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

8e minuut.
Dot onderschept slim de pass. Dot passt de bal zonder na te denken. Poloczek probeert naar een medespeler te passen. Darovec is nu in balbezit. Darovec haalt uit met een fantastische trap. das Graças bokst de bal weg. Cavalcanti rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Đokić zal de hoekschop nemen. Lagosteira kopt de bal weg. Poloczek bereikt de bal nog maar net als eerste. Poloczek haalt uit met een fantastische trap. das Graças kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

12e minuut.
Đokić passt de bal met de wreef. Darovec is nu in balbezit. Darovec passt de bal zonder na te denken. Lagosteira is nu in balbezit. Lagosteira draait met de bal, schiet en ... das Graças verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

13e minuut.
Dot bereikt de bal nog maar net als eerste. Dot geeft een hoge lob. Darovec probeert de bal aan de voet te houden. Lagosteira is nu in balbezit. Lagosteira draait met de bal, schiet en ... das Graças kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

14e minuut.
Musiałek onderschept slim de pass. Musiałek probeert naar een medespeler te passen. Poloczek rent richting de bal. Poloczek geeft een hoge lob. Darovec krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Đokić passt de bal zonder na te denken. Darovec rent richting de bal. Darovec passt de bal in één keer door. Lagosteira bereikt de bal nog maar net als eerste. Lagosteira draait met de bal, schiet en ... das Graças probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

21e minuut.
Daar is Hadad, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hadad geeft een lange en hoge pass. Darovec rent richting de bal. Darovec haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Pompeu de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Hadad zal de hoekschop nemen. Darovec bereikt de bal nog maar net als eerste. Lagosteira is nu in balbezit. Lagosteira draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Itaporã FC - Sancta Mariae FC 0:2

33e minuut.
Đokić passt de bal zonder na te denken. Darovec rent richting de bal. Darovec geeft de bal voor. Lagosteira is nu in balbezit. Lagosteira draait met de bal, schiet en ... das Graças kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Hadad rent richting de bal. Hadad schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Żołnowski speelt de bal door. Catatau is nu in balbezit. Catatau met een sublieme pass. Guimarães bereikt de bal nog maar net als eerste. Guimarães schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Ramaglia kopt de bal weg. Poloczek speelt de bal door. Lagosteira rent richting de bal. Lagosteira schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Itaporã FC - Sancta Mariae FC 0:3

40e minuut.
Szaj rent richting de bal. Šaulić bereikt de bal nog maar net als eerste. Šaulić geeft de bal voor. Darovec bereikt de bal nog maar net als eerste. Darovec draait met de bal, schiet en ... das Graças verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

41e minuut.
Sanches is nu in balbezit. Šaulić verovert de bal door een tackle van achteren. Poloczek bereikt de bal nog maar net als eerste. Poloczek geeft een lange en hoge pass. Darovec krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Itaporã FC - Sancta Mariae FC 0:4

42e minuut.
Pompeu onderschept slim de pass. Đokić verovert de bal door een tackle van achteren. Đokić passt de bal in één keer door. Lagosteira is nu in balbezit. Lagosteira draait met de bal, schiet en ... das Graças verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Itaporã FC 71%, Sancta Mariae FC 29%.
Itaporã FC - Sancta Mariae FC 0:4

49e minuut.
Darovec rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pompeu. Darovec is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Šaulić met een snel genomen vrije trap. Lagosteira krijgt zijn hoofd ertegen. das Graças bokst de bal weg.

56e minuut.
Lagosteira is nu in balbezit. Darovec rent richting de bal. Lagosteira is nu in balbezit. Darovec met een sublieme pass. Klungelig pakt Đokić de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Itaporã FC - Sancta Mariae FC 0:5

59e minuut.
Hadad met een sublieme pass. Lagosteira is nu in balbezit. Lagosteira passt de bal met de wreef. Daar is Darovec, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Darovec draait met de bal, schiet en ... das Graças kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

62e minuut.
Guimarães bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Šaulić. Guimarães raakt geblesseerd tijdens het duel. Keloğlu zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Finazzi geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

82e minuut.
Đokić met een sublieme pass. Hadad rent richting de bal. Hadad probeert naar een medespeler te passen. Lagosteira rent richting de bal. Lagosteira draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

87e minuut.
Szaj onderschept slim de pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Finazzi met een snelle inworp. Sanches bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanches schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Itaporã FC 64%, Sancta Mariae FC 36%.
Itaporã FC - Sancta Mariae FC 0:5