Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Super Milan Apache F.C
Jair Tactiek NOVA
47% Balbezit 53%
59% Spel op eigen helft 41%
3 Doelpogingen 6
7 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 8
48.5 gemiddelde waardering 56.3
solide Schieten solide
solide Passen solide
solide Verdedigen uitstekend


10e minuut.
Saarilehto rent richting de bal. Socki onderschept slim de pass. Socki passt de bal in één keer door. Nissilä bereikt de bal nog maar net als eerste. Nissilä draait met de bal, schiet en ... Sampieri kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Serazzi heeft problemen om de bal te vangen. Loncon is nu in balbezit. Loncon draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Super Milan - Apache F.C 0:1

34e minuut.
Estrada probeert naar een medespeler te passen. Lestár controleert de bal met de borst. Anzola begaat een overtreding. Lestár raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

44e minuut.
Volpe geeft een lange en hoge pass. Romero kopt de bal weg. Trapattoni heeft problemen om de bal te vangen. Trapattoni passt de bal zonder na te denken. Nissilä rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Super Milan 55%, Apache F.C 45%.
Super Milan - Apache F.C 0:1

47e minuut.
Serazzi kopt de bal weg. Trapattoni is nu in balbezit. Tandecki begaat een overtreding. Tandecki krijgt een gele kaart.

49e minuut.
Romero rent richting de bal. Romero passt de bal in één keer door. Engwall is nu in balbezit. La Torre rent richting de bal. La Torre draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Estrada geeft een hoge lob. Ulkowski is nu in balbezit. Trapattoni rent richting de bal. Nissilä is nu in balbezit. Nissilä haalt uit met een fantastische trap. Sampieri bokst de bal weg.

65e minuut.
Inworp. Punzi met de inworp. Saarilehto bereikt de bal nog maar net als eerste. Saarilehto geeft een hoge lob. La Torre springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Super Milan - Apache F.C 1:1

77e minuut.
Tandecki speelt de bal door. Romero is nu in balbezit. Romero passt de bal in één keer door. Anzola is nu in balbezit. Anzola haalt uit met een fantastische trap. González bokst de bal weg.

83e minuut.
Nissilä kan de bal niet met de borst controleren. Loncon is nu in balbezit. Serazzi legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Loncon raakt geblesseerd tijdens het duel. Nissilä kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
Super Milan - Apache F.C 1:2

86e minuut.
Anzola kan de bal niet met de borst controleren. Lestár bereikt de bal nog maar net als eerste. Anzola tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Anzola krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Super Milan 62%, Apache F.C 38%.
Super Milan - Apache F.C 1:2