Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Comunistas Kurashiki F. Club
Kraft Tactiek goo
49% Balbezit 51%
41% Spel op eigen helft 59%
16 Doelpogingen 4
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
56.5 gemiddelde waardering 50.6
excellent Schieten very good
solid Passen adequate
solid Verdedigen very good


5e minuut.
Çetin haalt uit met een fantastische trap. Łoszkowski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Budino neemt de hoekschop. Çetin maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

8e minuut.
Cria passt de bal in één keer door. Budino rent richting de bal. Budino passt de bal in één keer door. Klopfenstein bereikt de bal nog maar net als eerste. Klopfenstein schiet op doel. Gorącawoda kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Comunistas - Kurashiki F. Club 1:0

10e minuut.
Kyung-Gui geeft de bal voor. Cria kopt de bal weg. Łoszkowski rent richting de bal. Ziętek onderschept slim de pass. Ziętek schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Inworp. Budino met een snelle inworp. Abella bereikt de bal nog maar net als eerste. Abella geeft een lange en hoge pass. Çetin maakt een snoekduik en kopt de bal. Gorącawoda bokst de bal weg.

29e minuut.
Sudoł rent richting de bal. Amcaoğlu onderschept slim de pass. Amcaoğlu geeft een hoge lob. Çetin rent richting de bal. Çetin draait met de bal, schiet en ... Gorącawoda verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

32e minuut.
Bellocq is nu in balbezit. Bellocq geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Tyrajski de bal. Ziętek is nu in balbezit. Ziętek schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Çetin maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Stollenwerk passt de bal in één keer door. Biggioggero is nu in balbezit. Budino tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Budino krijgt een gele kaart.

35e minuut.
Tüske onderschept slim de pass. Tüske geeft een hoge lob. Budino heeft problemen om de bal te vangen. Biggioggero onderschept slim de pass. Biggioggero geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Biggioggero onderschept slim de pass. Biggioggero passt de bal met de wreef. Chomik geeft een lange en hoge pass. Daar is Grzebiela, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stollenwerk is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Comunistas 44%, Kurashiki F. Club 56%.
Comunistas - Kurashiki F. Club 1:0

46e minuut.
Kyung-Gui is nu in balbezit. Ziętek verovert de bal door een tackle van achteren. Ziętek passt de bal zonder na te denken. Çetin rent richting de bal. Çetin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Comunistas - Kurashiki F. Club 2:0

53e minuut.
Ziętek geeft een lange en hoge pass. Amcaoğlu kopt de bal weg. Daar is Łoszkowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Çetin is nu in balbezit. Çetin draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Sudoł speelt de bal door. Stollenwerk rent richting de bal. Abella schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Abella is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

74e minuut.
Grzebiela probeert naar een medespeler te passen. Çetin rent richting de bal. Çetin passt de bal met de wreef. Ziętek rent richting de bal. Ziętek draait met de bal, schiet en ... Gorącawoda kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Comunistas 38%, Kurashiki F. Club 62%.
Comunistas - Kurashiki F. Club 2:0