Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bradesco Futebol Clube Red Machine F.C.
2010-B Tactiek SCJP..
65% Balbezit 35%
19% Spel op eigen helft 81%
27 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
53.6 gemiddelde waardering 38.3
incredible Schieten adequate
very good Passen good
good Verdedigen average


5e minuut.
Jakubek geeft de bal voor. Akhmeteli rent richting de bal. Nəzirli bereikt de bal nog maar net als eerste. Nəzirli geeft de bal voor. Werbiński springt en kopt de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Bradesco Futebol Clube - Red Machine F.C. 1:0

7e minuut.
Mejía passt de bal zonder na te denken. Nəzirli met een sublieme pass. Akhmeteli is nu in balbezit. Akhmeteli haalt uit met een fantastische trap. Skarsvåg probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Rousseff kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

10e minuut.
Akhmeteli haalt uit met een fantastische trap. Rousseff speelt de bal door. Jakubek kopt de bal weg. Mejía rent richting de bal. Mejía draait met de bal, schiet en ... Rousseff verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

28e minuut.
Werbiński passt de bal zonder na te denken. Nəzirli bereikt de bal nog maar net als eerste. Nəzirli met een sublieme pass. Akhmeteli is nu in balbezit. Akhmeteli haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

33e minuut.
Mejía passt de bal in één keer door. Nəzirli geeft een lange en hoge pass. Skarsvåg bereikt de bal nog maar net als eerste. Akhmeteli verovert de bal door een tackle van achteren. Akhmeteli schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

41e minuut.
Cavallini is nu in balbezit. Nəzirli verovert de bal door een tackle van achteren. Nəzirli probeert naar een medespeler te passen. Akhmeteli bereikt de bal nog maar net als eerste. Akhmeteli haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Mejía rent richting de bal. Mejía probeert naar een medespeler te passen. Nəzirli bereikt de bal nog maar net als eerste. Nəzirli geeft de bal voor. Werbiński krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bradesco Futebol Clube 21%, Red Machine F.C. 79%.
Bradesco Futebol Clube - Red Machine F.C. 1:0

52e minuut.
Nəzirli passt de bal met de wreef. Jakubek probeert naar een medespeler te passen. Werbiński is nu in balbezit. Werbiński haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Rousseff met een harde bal richting middenveld. Jakubek bereikt de bal nog maar net als eerste. Jakubek passt de bal zonder na te denken. Werbiński heeft problemen om de bal te vangen. Werbiński draait met de bal, schiet en ... Rousseff kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

61e minuut.
Nəzirli met een sublieme pass. Jakubek is nu in balbezit. Jakubek passt de bal in één keer door. Mejía bereikt de bal nog maar net als eerste. Mejía haalt uit met een fantastische trap. Rousseff probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

65e minuut.
Akhmeteli is nu in balbezit. Akhmeteli geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Adrianov de bal onder controle te krijgen. Werbiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Werbiński haalt uit met een fantastische trap. Rousseff verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

71e minuut.
Mejía passt de bal met de wreef. Werbiński rent richting de bal. Gándara rent richting de bal. Werbiński verovert de bal door een tackle van achteren. Werbiński draait met de bal, schiet en ... Rousseff kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Kamalov probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Werbiński is nu in balbezit. Werbiński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bradesco Futebol Clube - Red Machine F.C. 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bradesco Futebol Clube 17%, Red Machine F.C. 83%.
Bradesco Futebol Clube - Red Machine F.C. 2:0