Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ferreiras bar Run Forrest Run
dorgas Tactiek Bubba Gump
52% Balbezit 48%
41% Spel op eigen helft 59%
22 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
52.7 gemiddelde waardering 56.3
goed Schieten zeer goed
uitstekend Passen zeer goed
goed Verdedigen zeer goed


1e minuut.
Vale passt de bal in één keer door. Mosquera met een sublieme pass. Aalberts heeft problemen om de bal te vangen. Mefikowicz verovert de bal door een tackle van achteren. Mefikowicz haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

3e minuut.
Galinho passt de bal in één keer door. Gavioli bereikt de bal nog maar net als eerste. Gavioli passt de bal zonder na te denken. Mhedhki is nu in balbezit. Mhedhki haalt uit met een fantastische trap. Astrinidis bokst de bal weg. Gavioli rent richting de bal. Gavioli draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Galinho rent richting de bal. Helmes geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Capitão de bal. Gavioli rent richting de bal. Gavioli haalt uit met een fantastische trap. Astrinidis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

21e minuut.
Mhedhki rent richting de bal. Mhedhki geeft de bal voor. Daar is Pegoli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gavioli is nu in balbezit. Gavioli schiet op doel. Astrinidis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

44e minuut.
Vale passt de bal in één keer door. Pegoli speelt de bal door. Klungelig pakt Przyziółkowski de bal. Przyziółkowski geeft een hoge lob. Mefikowicz krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ferreiras bar 35%, Run Forrest Run 65%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Ferreiras bar - Run Forrest Run 0:0

49e minuut.
Mhedhki geeft de bal voor. Gavioli is nu in balbezit. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Helmes geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Gavioli is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Ferreiras bar - Run Forrest Run 1:0

56e minuut.
Mosquera is nu in balbezit. Borosqui onderschept slim de pass. Borosqui met een sublieme pass. Gavioli is nu in balbezit. Gavioli haalt uit met een fantastische trap. Astrinidis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

84e minuut.
Dobrea geeft de bal voor. Inworp. Vale met de inworp. Mosquera is nu in balbezit. Mosquera schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ferreiras bar 47%, Run Forrest Run 53%.
Ferreiras bar - Run Forrest Run 1:0