Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ferreiras bar Macario Engenharias
dorgas Tactiek Pepe
45% Balbezit 55%
49% Spel op eigen helft 51%
7 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 11
53.4 gemiddelde waardering 55.2
redelijk Schieten zeer goed
uitstekend Passen uitstekend
zeer goed Verdedigen zeer goed


2e minuut.
Aalberts kan de bal niet met de borst controleren. Daffé met een sublieme pass. Borosqui probeert naar een medespeler te passen. Mhedhki is nu in balbezit. Mhedhki haalt uit met een fantastische trap. Olivato bokst de bal weg.

15e minuut.
Helmes met een snelle inworp. Galinho rent richting de bal. Galinho passt de bal in één keer door. Daffé rent richting de bal. Daffé geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

16e minuut.
Dobrea rent richting de bal. Peladeiro verovert de bal door een tackle van achteren. Peladeiro met een sublieme pass. Šimerda rent richting de bal. Šimerda schiet op doel. Molitorys bokst de bal weg. Shayzinger rent richting de bal. Shayzinger draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ferreiras bar - Macario Engenharias 0:1

19e minuut.
Koronios rent richting de bal. Koronios passt de bal in één keer door. Vargas onderschept slim de pass. Shayzinger rent richting de bal. Shayzinger schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Peladeiro passt de bal in één keer door. Koronios speelt de bal door. Aalberts rent richting de bal. Šimerda onderschept slim de pass. Šimerda haalt uit met een fantastische trap. Molitorys verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Shayzinger, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Shayzinger schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ferreiras bar - Macario Engenharias 0:2

24e minuut.
Berliński geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Raubner met de inworp. Koronios is nu in balbezit. Koronios geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

25e minuut.
Inworp. Shayzinger met een snelle inworp. Šimerda rent richting de bal. Šimerda draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ferreiras bar - Macario Engenharias 0:3

33e minuut.
Petrešević met de inworp. Shayzinger rent richting de bal. Shayzinger speelt de bal door. Šimerda bereikt de bal nog maar net als eerste. Šimerda haalt uit met een fantastische trap. Molitorys verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Berliński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Berliński verovert de bal door een tackle van achteren. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Raubner zal de hoekschop nemen. Shayzinger maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ferreiras bar - Macario Engenharias 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ferreiras bar 51%, Macario Engenharias 49%.
Ferreiras bar - Macario Engenharias 0:4

49e minuut.
Helmes is nu in balbezit. Helmes geeft een lange en hoge pass. Petrešević heeft problemen om de bal te vangen. Mhedhki is nu in balbezit. Mhedhki haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

52e minuut.
Peladeiro geeft een hoge lob. Klungelig pakt Shayzinger de bal. Shayzinger probeert naar een medespeler te passen. Šimerda is nu in balbezit. Šimerda draait met de bal, schiet en ... Molitorys verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

62e minuut.
Koronios bereikt de bal nog maar net als eerste. Koronios met een sublieme pass. Shayzinger is nu in balbezit. Shayzinger geeft de bal voor. Raubner krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ferreiras bar - Macario Engenharias 0:5

74e minuut.
Peladeiro verovert de bal door een tackle van achteren. Helmes is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Peladeiro. Peladeiro krijgt een gele kaart.

80e minuut.
Shayzinger is nu in balbezit. Shayzinger geeft een lange en hoge pass. Šimerda kopt de bal weg. Raubner is nu in balbezit. Raubner schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ferreiras bar 46%, Macario Engenharias 54%.
Ferreiras bar - Macario Engenharias 0:5