Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ESPARTACUS Apache F.C
442 1att recuado Tactiek NOVA
48% Balbezit 52%
55% Spel op eigen helft 45%
13 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 4
59.6 gemiddelde waardering 55.6
formidabel Schieten goed
uitstekend Passen goed
solide Verdedigen formidabel


1e minuut.
Czop probeert naar een medespeler te passen. Beletti speelt de bal door. Roccon is nu in balbezit. Roccon draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ESPARTACUS - Apache F.C 1:0

4e minuut.
Czop passt de bal met de wreef. Beletti speelt de bal door. Guerrón rent richting de bal. Guerrón schiet op doel. González probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
ESPARTACUS - Apache F.C 2:0

20e minuut.
Janidlo rent richting de bal. Janidlo geeft een hoge lob. Klungelig pakt Aranđelović de bal. Roccon bereikt de bal nog maar net als eerste. Roccon schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

25e minuut.
Lestár probeert naar een medespeler te passen. Socki is nu in balbezit. Minh Toàn schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Minh Toàn krijgt een gele kaart.

26e minuut.
Trapattoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Beletti verovert de bal door een tackle van achteren. Beletti met een sublieme pass. Guerrón rent richting de bal. Guerrón draait met de bal, schiet en ... González bokst de bal weg. Aranđelović rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ESPARTACUS - Apache F.C 3:0

33e minuut.
Gallo onderschept slim de pass. Gallo geeft een lange en hoge pass. Janidlo rent richting de bal. Janidlo geeft de bal voor. Guerrón springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ESPARTACUS - Apache F.C 4:0

37e minuut.
Minh Toàn rent richting de bal. Minh Toàn geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Socki met de inworp. Lestár geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Nissilä is nu in balbezit. Nissilä schiet op doel. Donskis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ESPARTACUS - Apache F.C 4:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ESPARTACUS 55%, Apache F.C 45%.
ESPARTACUS - Apache F.C 4:1

53e minuut.
Donskis trapt de bal weg van het doel. Janidlo bereikt de bal nog maar net als eerste. Janidlo probeert naar een medespeler te passen. Guerrón is nu in balbezit. Guerrón schiet op doel. González probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

60e minuut.
Czop heeft problemen om de bal te vangen. Czop geeft de bal voor. Roccon is nu in balbezit. Roccon draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ESPARTACUS - Apache F.C 5:1

60e minuut.
Kubiš komt het veld opgelopen. Lestár speelt de bal door. Volpe bereikt de bal nog maar net als eerste. Guerrón begaat een overtreding. Guerrón krijgt een gele kaart.

65e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Giovenzana komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Kubiš rent richting de bal. Kubiš passt de bal in één keer door. Daar is Gallo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Guerrón verovert de bal door een tackle van achteren. Guerrón haalt uit met een fantastische trap. González bokst de bal weg.

75e minuut.
Inworp. Parczewski komt het veld opgelopen. Kubiš zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Guerrón bereikt de bal nog maar net als eerste. Guerrón geeft de bal voor. Giovenzana springt en kopt de bal. González verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal. Aranđelović rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ESPARTACUS - Apache F.C 6:1

87e minuut.
Czop zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Parczewski kan de bal niet met de borst controleren. Parczewski geeft een hoge lob. Guerrón springt en kopt de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
ESPARTACUS - Apache F.C 7:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ESPARTACUS 54%, Apache F.C 46%.
ESPARTACUS - Apache F.C 7:1