Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Itaporã FC Kurashiki F. Club
C avç 4132 Tactiek goo
45% Balbezit 55%
58% Spel op eigen helft 42%
7 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
39.9 gemiddelde waardering 43.6
goed Schieten solide
goed Passen redelijk
matig Verdedigen goed


4e minuut.
Klungelig pakt Ramaglia de bal. Biggioggero rent richting de bal. Biggioggero passt de bal in één keer door. Munitis Álvarez rent richting de bal. Munitis Álvarez haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Catatau verovert de bal door een tackle van achteren. Catatau geeft een hoge lob. Piękoś probeert de bal aan de voet te houden. Sanches rent richting de bal. Sanches draait met de bal, schiet en ... Moraes bokst de bal weg.

23e minuut.
Munitis Álvarez bereikt de bal nog maar net als eerste. Ramaglia bereikt de bal nog maar net als eerste. Munitis Álvarez onderschept slim de pass. Munitis Álvarez haalt uit met een fantastische trap. das Graças werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Itaporã FC - Kurashiki F. Club 0:1

30e minuut.
Łoszkowski met een sublieme pass. Biggioggero is nu in balbezit. Biggioggero probeert naar een medespeler te passen. Munitis Álvarez bereikt de bal nog maar net als eerste. Munitis Álvarez haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Biggioggero geeft een hoge bal richting het strafschopgebied.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Magnesio raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Tüske komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Itaporã FC 60%, Kurashiki F. Club 40%.
Itaporã FC - Kurashiki F. Club 0:1

63e minuut.
Chomik geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Catatau met de inworp. Guimarães is nu in balbezit. Guimarães schiet op doel. Moraes kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

80e minuut.
Piękoś passt de bal in één keer door. Sanches bereikt de bal nog maar net als eerste. Piękoś is nu in balbezit. Sanches verovert de bal door een tackle van achteren. Sanches haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Itaporã FC - Kurashiki F. Club 1:1

90e minuut.
Daar is Ramaglia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Polenta rent richting de bal. Biggioggero onderschept slim de pass. Biggioggero schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Itaporã FC - Kurashiki F. Club 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Itaporã FC 56%, Kurashiki F. Club 44%.
Itaporã FC - Kurashiki F. Club 1:2