Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Super Milan Red Machine F.C.
Jair Tactiek 4-3-3
51% Balbezit 49%
47% Spel op eigen helft 53%
10 Doelpogingen 13
4 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 4
48.8 gemiddelde waardering 58.3
uitstekend Schieten uitstekend
goed Passen zeer goed
solide Verdedigen uitstekend


1e minuut.
Tlučhoř bereikt de bal nog maar net als eerste. Tlučhoř passt de bal zonder na te denken. Areco geeft een hoge lob. Csiszár bereikt de bal nog maar net als eerste. Csiszár schiet op doel. Sampieri probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
De bal gaat maar net naast.

2e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Stoychev zal de hoekschop nemen. Csiszár krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Super Milan - Red Machine F.C. 0:1

7e minuut.
Ambrosio onderschept slim de pass. Ambrosio geeft een hoge lob. Drvar is nu in balbezit. Drvar schiet op doel. Sampieri probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Super Milan - Red Machine F.C. 0:2

13e minuut.
Brüll speelt de bal door. Cubillo rent richting de bal. Drvar bereikt de bal nog maar net als eerste. Csiszár is nu in balbezit. Csiszár schiet op doel. Sampieri probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

17e minuut.
Saarilehto passt de bal in één keer door. Romero is nu in balbezit. Romero passt de bal met de wreef. Engwall rent richting de bal. Engwall haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Inworp. Punzi met de inworp. Kujawka geeft de bal voor. La Torre krijgt zijn hoofd ertegen. Rousseff probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Super Milan - Red Machine F.C. 1:2

26e minuut.
Romero bereikt de bal nog maar net als eerste. Romero passt de bal zonder na te denken. Kamalov rent richting de bal. Engwall verovert de bal door een tackle van achteren. Engwall haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Punzi verovert de bal door een tackle van achteren. Cubillo rent richting de bal. Cubillo geeft een lange en hoge pass. Csiszár is nu in balbezit. Csiszár haalt uit met een fantastische trap. Sampieri kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Super Milan 49%, Red Machine F.C. 51%.
Super Milan - Red Machine F.C. 1:2

49e minuut.
Anzola is nu in balbezit. Areco bereikt de bal nog maar net als eerste. Kujawka met een sublieme pass. Drvar is nu in balbezit. Drvar haalt uit met een fantastische trap. Sampieri kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

50e minuut.
Brüll rent richting de bal. Romero tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Brüll is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Brüll met een snel genomen vrije trap. Csiszár springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

54e minuut.
La Torre probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Drvar is nu in balbezit. Tlučhoř begaat een overtreding. Tlučhoř krijgt een gele kaart.

60e minuut.
Areco passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Cubillo de bal. Met opzet legt Szulgo zijn tegenspeler op de grond. Szulgo krijgt een gele kaart. Cubillo wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Cubillo kan niet meer verder spelen. Cavallini komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Areco bereikt de bal nog maar net als eerste. Areco speelt de bal door. Drvar bereikt de bal nog maar net als eerste. Drvar schiet op doel. Sampieri maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Super Milan - Red Machine F.C. 1:3

61e minuut.
Romero met een sublieme pass. Daar is Engwall, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Engwall met een sublieme pass. La Torre rent richting de bal. La Torre haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Stoychev probeert naar een medespeler te passen. Csiszár is nu in balbezit. Csiszár heeft problemen om de bal te vangen. Csiszár draait met de bal, schiet en ... Sampieri probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Brüll probeert naar een medespeler te passen. Ambrosio geeft een lange en hoge pass. Csiszár bereikt de bal nog maar net als eerste. Csiszár draait met de bal, schiet en ... Sampieri maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal! Cavallini rent richting de bal. Cavallini haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Areco bereikt de bal nog maar net als eerste. Areco passt de bal met de wreef. Drvar rent richting de bal. Drvar haalt uit met een fantastische trap. Sampieri probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Super Milan - Red Machine F.C. 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Super Milan 46%, Red Machine F.C. 54%.
Super Milan - Red Machine F.C. 1:4