Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Comunistas Run Forrest Run
Kraft Tactiek Bubba Gump
51% Balbezit 49%
48% Spel op eigen helft 52%
6 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
56.1 gemiddelde waardering 55.4
zeer goed Schieten zeer goed
solide Passen zeer goed
zeer goed Verdedigen zeer goed


2e minuut.
Pegoli passt de bal met de wreef. Vale is nu in balbezit. Vale geeft een hoge lob. Mefikowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Mefikowicz haalt uit met een fantastische trap. Paal!

6e minuut.
Przyziółkowski passt de bal zonder na te denken. Mefikowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Abella maakt een afschuwelijke overtreding. Abella krijgt een gele kaart.

13e minuut.
Pegoli geeft een lange en hoge pass. Mefikowicz rent richting de bal. Catasto begaat een overtreding. Mefikowicz is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Mosquera wilt de vrije trap nemen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Comunistas - Run Forrest Run 0:1

19e minuut.
Amcaoğlu rent richting de bal. Przyziółkowski onderschept slim de pass. Przyziółkowski probeert naar een medespeler te passen. Mefikowicz rent richting de bal. Mefikowicz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Amcaoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Przyziółkowski is nu in balbezit. Amcaoğlu maakt een afschuwelijke overtreding. Amcaoğlu krijgt een gele kaart.

37e minuut.
Mefikowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Abella onderschept slim de pass. Abella geeft de bal voor. Pegoli kopt de bal weg. Vale geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Comunistas 48%, Run Forrest Run 52%.
Comunistas - Run Forrest Run 0:1

46e minuut.
Ziętek komt het veld opgelopen.

52e minuut.
Budino passt de bal met de wreef. Ziętek is nu in balbezit. Butcari tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Butcari krijgt een gele kaart.

56e minuut.
Ziętek bereikt de bal nog maar net als eerste. Ziętek passt de bal in één keer door. Pepper is nu in balbezit. Amcaoğlu rent richting de bal. Amcaoğlu draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

79e minuut.
Pegoli passt de bal zonder na te denken. Mefikowicz heeft problemen om de bal te vangen. Deberny probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Ziętek de bal. Ziętek haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Comunistas 47%, Run Forrest Run 53%.
Comunistas - Run Forrest Run 0:1