Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Demolidor de campeões A.A.Tchim
DC-ONLINE Tactiek 352funil
49% Balbezit 51%
70% Spel op eigen helft 30%
10 Doelpogingen 31
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
44.7 gemiddelde waardering 34.3
excellent Schieten solid
good Passen adequate
average Verdedigen weak


1e minuut.
Tchuco geeft een lange en hoge pass. Inworp. Flores met de inworp. Kernen bereikt de bal nog maar net als eerste. Kernen haalt uit met een fantastische trap. Burlacu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

4e minuut.
Pingo rent richting de bal. Pingo met een sublieme pass. Kernen rent richting de bal. Kernen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Demolidor de campeões - A.A.Tchim 0:1

8e minuut.
Daar is Praxedes, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Praxedes geeft de bal voor. Daar is Pacheco, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ceará rent richting de bal. Ceará schiet op doel. Rocinha bokst de bal weg.

10e minuut.
Flores met een sublieme pass. Kernen is nu in balbezit. Kernen speelt de bal door. Daar is Pingo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pingo draait met de bal, schiet en ... Burlacu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

11e minuut.
Smaele geeft een lange en hoge pass. Ponce is nu in balbezit. Ceará verovert de bal door een tackle van achteren. Ceará heeft problemen om de bal te vangen. Ceará haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Rocinha trapt de bal weg van het doel. Socha kopt de bal weg. Portugal rent richting de bal. Ceará verovert de bal door een tackle van achteren. Ceará draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Pingo met een sublieme pass. Flores is nu in balbezit. Kernen rent richting de bal. Kernen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Demolidor de campeões - A.A.Tchim 0:2

19e minuut.
Socha passt de bal zonder na te denken. Caça-Rato speelt de bal door. Na een snelle pass probeert Socha de bal onder controle te krijgen. Kernen is nu in balbezit. Kernen haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

25e minuut.
Pacheco rent richting de bal. Flores bereikt de bal nog maar net als eerste. Flores passt de bal zonder na te denken. Pingo is nu in balbezit. Pingo draait met de bal, schiet en ... Burlacu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Caça-Rato geeft een hoge lob. Kernen rent richting de bal. Kernen draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Demolidor de campeões - A.A.Tchim 0:3

29e minuut.
Ceará probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Socha kopt de bal weg. Klungelig pakt Ceará de bal. Ceará schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Rocinha kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

30e minuut.
Caça-Rato bereikt de bal nog maar net als eerste. Caça-Rato passt de bal in één keer door. Pingo heeft problemen om de bal te vangen. Pingo schiet op doel. Burlacu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Demolidor de campeões - A.A.Tchim 0:4

32e minuut.
Tchuco geeft de bal voor. Flores probeert naar een medespeler te passen. Daar is Kernen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kernen draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

35e minuut.
Socha bereikt de bal nog maar net als eerste. Pernambuco maakt een afschuwelijke overtreding. Socha is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Socha met een snel genomen vrije trap. Klungelig pakt Portugal de bal. Ceará is nu in balbezit. Ceará draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Caça-Rato is nu in balbezit. Ceará bereikt de bal nog maar net als eerste. Caça-Rato bereikt de bal nog maar net als eerste. Ceará verovert de bal door een tackle van achteren. Ceará haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Pingo heeft problemen om de bal te vangen. Caça-Rato rent richting de bal. Caça-Rato passt de bal in één keer door. Kernen is nu in balbezit. Kernen haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Pingo bereikt de bal nog maar net als eerste. Pingo probeert naar een medespeler te passen. Kernen is nu in balbezit. Kernen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Demolidor de campeões - A.A.Tchim 0:5

44e minuut.
Birro onderschept slim de pass. Birro geeft een lange en hoge pass. Kernen bereikt de bal nog maar net als eerste. Kernen haalt uit met een fantastische trap. Burlacu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Demolidor de campeões 72%, A.A.Tchim 28%.
Demolidor de campeões - A.A.Tchim 0:5

46e minuut.
Rossato komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Socha passt de bal in één keer door. Ceará rent richting de bal. Flores is nu in balbezit. Ceará onderschept slim de pass. Ceará haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Negreiros passt de bal in één keer door. Rossato is nu in balbezit. Rossato met een sublieme pass. Kernen rent richting de bal. Kernen schiet op doel. Burlacu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

56e minuut.
Ceará passt de bal met de wreef. Daar is Socha, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pernambuco speelt de bal door. Kernen is nu in balbezit. Kernen schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Rossato bereikt de bal nog maar net als eerste. Rossato haalt uit met een fantastische trap. Burlacu probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Socha rent richting de bal. Portugal verovert de bal door een tackle van achteren. Pernambuco is nu in balbezit. Ceará is nu in balbezit. Ceará schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Daar is Pernambuco, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pacheco is nu in balbezit. Pacheco met een sublieme pass. Kernen rent richting de bal. Kernen schiet op doel. Burlacu bokst de bal weg.

63e minuut.
Ceará is nu in balbezit. Portugal is nu in balbezit. Portugal geeft de bal voor. Kernen bereikt de bal nog maar net als eerste. Kernen draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Rossato bereikt de bal nog maar net als eerste. Rossato haalt uit met een fantastische trap. Burlacu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Kernen is nu in balbezit. Kernen haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

68e minuut.
Klungelig pakt Ponce de bal. Ponce speelt de bal door. Pernambuco probeert naar een medespeler te passen. Daar is Kernen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kernen schiet op doel. Burlacu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

71e minuut.
Birro is nu in balbezit. Birro geeft een hoge lob. Ceará probeert de bal aan de voet te houden. Kernen rent richting de bal. Kernen schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Kernen rent richting de bal. Kernen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Demolidor de campeões - A.A.Tchim 0:6

73e minuut.
Smaele geeft de bal voor. Flores speelt de bal door. Pernambuco met een sublieme pass. Kernen bereikt de bal nog maar net als eerste. Kernen draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Kernen rent richting de bal. Kernen draait met de bal, schiet en ... Burlacu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

76e minuut.
Flores is nu in balbezit. Flores passt de bal zonder na te denken. Kernen rent richting de bal. Kernen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Demolidor de campeões - A.A.Tchim 0:7

87e minuut.
Caça-Rato probeert naar een medespeler te passen. Flores is nu in balbezit. Flores met een sublieme pass. Kernen rent richting de bal. Kernen draait met de bal, schiet en ... Burlacu bokst de bal weg. Rossato is nu in balbezit. Rossato draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Demolidor de campeões - A.A.Tchim 0:8

89e minuut.
Caça-Rato bereikt de bal nog maar net als eerste. Caça-Rato passt de bal in één keer door. Kernen is nu in balbezit. Kernen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Demolidor de campeões - A.A.Tchim 0:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Demolidor de campeões 68%, A.A.Tchim 32%.
Demolidor de campeões - A.A.Tchim 0:9