Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Buenoia FC EC Comercial
DLD4 P2 Tactiek 532D
53% Balbezit 47%
30% Spel op eigen helft 70%
29 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
59.7 gemiddelde waardering 53.9
zeer goed Schieten goed
solide Passen zeer goed
uitstekend Verdedigen solide


6e minuut.
Daar is Guerra, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Štěpaník tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Guerra is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Passos zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Craveiro geeft een lange en hoge pass. Pepino springt en kopt de bal. Roriz bokst de bal weg.

21e minuut.
Guerra probeert de bal aan de voet te houden. Guerra speelt de bal door. Mendieta heeft problemen om de bal te vangen. Guerra rent richting de bal. Guerra haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Pepino schiet op doel. Prusik probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Craveiro geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Pepino krijgt zijn hoofd ertegen. Roriz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

25e minuut.
Sagres met een sublieme pass. Boers rent richting de bal. Boers passt de bal in één keer door. Fulghesu is nu in balbezit. Fulghesu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Pepino rent richting de bal. Pepino schiet op doel. Prusik probeert de bal met de borst te controleren. Guerra is nu in balbezit. Guerra schiet op doel. Roriz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Mendieta speelt de bal door. Pepino bereikt de bal nog maar net als eerste. Pepino draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Guerra passt de bal in één keer door. Craveiro is nu in balbezit. Craveiro passt de bal zonder na te denken. Guerra bereikt de bal nog maar net als eerste. Guerra schiet op doel. Roriz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Buenoia FC 35%, EC Comercial 65%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Buenoia FC - EC Comercial 0:0

46e minuut.
Birro komt het veld opgelopen.

56e minuut.
Salgado rent richting de bal. Salgado geeft de bal voor. Sagres kan de bal niet met de borst controleren. Guerra is nu in balbezit. Guerra schiet op doel. Roriz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

57e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Zambrotta komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Pavon onderschept slim de pass. Pavon speelt de bal door. Salgado probeert naar een medespeler te passen. Zambrotta rent richting de bal. Zambrotta schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

70e minuut.
Prusik is nu in balbezit. Sagres rent richting de bal. Guerra begaat een overtreding. Guerra krijgt een gele kaart.

71e minuut.
Craveiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Craveiro met een sublieme pass. Salgado is nu in balbezit. Salgado geeft de bal voor. Zambrotta krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

74e minuut.
Salgado met een sublieme pass. Zambrotta is nu in balbezit. Prusik rent richting de bal. Zambrotta onderschept slim de pass. Zambrotta haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Zambrotta bereikt de bal nog maar net als eerste. Zambrotta schiet op doel. Roriz maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.

77e minuut.
Passos speelt de bal door. Craveiro probeert naar een medespeler te passen. Passos geeft de bal voor. Zambrotta springt en kopt de bal. Roriz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Buenoia FC - EC Comercial 1:0

81e minuut.
Craveiro geeft een lange en hoge pass. Zambrotta springt en kopt de bal. Sagres probeert de bal met de borst te controleren. Guerra rent richting de bal. Guerra draait met de bal, schiet en ... Roriz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Buenoia FC 25%, EC Comercial 75%.
Buenoia FC - EC Comercial 1:0