Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Voltaço Futebol Clube atletico PRR
343 Tactiek 442nova
44% Balbezit 56%
79% Spel op eigen helft 21%
0 Doelpogingen 23
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
37.4 gemiddelde waardering 51.2
good Schieten excellent
average Passen very good
solid Verdedigen solid


2e minuut.
Răscanu met een sublieme pass. Phú Bình probeert naar een medespeler te passen. Munn rent richting de bal. Munn haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Riemel bereikt de bal nog maar net als eerste. Riemel draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Voltaço Futebol Clube - atletico PRR 0:1

5e minuut.
Riemel is nu in balbezit. Riemel passt de bal zonder na te denken. Daar is Munn, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Riemel bereikt de bal nog maar net als eerste. Riemel haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Senderowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Munn is nu in balbezit. Munn haalt uit met een fantastische trap. Senderowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Voltaço Futebol Clube - atletico PRR 0:2

7e minuut.
Pączko kopt de bal weg. Patury probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Riemel rent richting de bal. Riemel draait met de bal, schiet en ... Senderowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Voltaço Futebol Clube - atletico PRR 0:3

12e minuut.
Munn is nu in balbezit. Munn speelt de bal door. Răscanu is nu in balbezit. Riemel onderschept slim de pass. Riemel haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Ribeiro probeert naar een medespeler te passen. Phú Bình probeert naar een medespeler te passen. Riemel rent richting de bal. Riemel haalt uit met een fantastische trap. Senderowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Voltaço Futebol Clube - atletico PRR 0:4

22e minuut.
Ribeiro geeft een hoge lob. Riemel kopt de bal weg. Munn heeft problemen om de bal te vangen. Munn schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Riemel bereikt de bal nog maar net als eerste. Riemel speelt de bal door. Munn bereikt de bal nog maar net als eerste. Munn haalt uit met een fantastische trap. Senderowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Voltaço Futebol Clube - atletico PRR 0:5

25e minuut.
Frazzon geeft de bal voor. Júnior is nu in balbezit. Júnior passt de bal zonder na te denken. Riemel is nu in balbezit. Riemel draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Ribeiro is nu in balbezit. Ribeiro met een sublieme pass. Phú Bình probeert naar een medespeler te passen. Munn bereikt de bal nog maar net als eerste. Munn haalt uit met een fantastische trap. Senderowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

32e minuut.
Cocoloş met een sublieme pass. Daar is Riemel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Riemel passt de bal met de wreef. Munn bereikt de bal nog maar net als eerste. Munn draait met de bal, schiet en ... Senderowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Riemel is nu in balbezit. Riemel draait met de bal, schiet en ... Senderowski bokst de bal weg.

36e minuut.
Pączko met een snelle inworp. Cocoloş heeft problemen om de bal te vangen. Cocoloş passt de bal in één keer door. Munn is nu in balbezit. Munn haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Voltaço Futebol Clube 84%, atletico PRR 16%.
Voltaço Futebol Clube - atletico PRR 0:5

48e minuut.
Klungelig pakt Patury de bal. Pączko rent richting de bal. Pączko speelt de bal door. Klungelig pakt Riemel de bal. Riemel haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Cocoloş bereikt de bal nog maar net als eerste. Cocoloş passt de bal met de wreef. Riemel rent richting de bal. Riemel haalt uit met een fantastische trap. Senderowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Voltaço Futebol Clube - atletico PRR 0:6

60e minuut.
Merchel geeft een hoge lob. Ribeiro geeft een lange en hoge pass. Riemel is nu in balbezit. Riemel schiet op doel. Paal!

64e minuut.
Răscanu geeft de bal voor. Ribeiro rent richting de bal. Ribeiro passt de bal zonder na te denken. Munn bereikt de bal nog maar net als eerste. Munn haalt uit met een fantastische trap. Senderowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

78e minuut.
Hálka speelt de bal door. Ribeiro rent richting de bal. Ribeiro met een sublieme pass. Daar is Munn, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Munn schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Ribeiro verovert de bal door een tackle van achteren. Ribeiro geeft de bal voor. Senderowski met een sublieme pass. Phú Bình geeft een hoge lob. Riemel kopt de bal weg. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Voltaço Futebol Clube 73%, atletico PRR 27%.
Voltaço Futebol Clube - atletico PRR 0:6