Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Jonny StarsFC TimaoOOOOoOo
John Tactiek NOVA 3 ATT
49% Balbezit 51%
47% Spel op eigen helft 53%
9 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 4
56.9 gemiddelde waardering 60
uitstekend Schieten uitstekend
zeer goed Passen solide
uitstekend Verdedigen formidabel


4e minuut.
Lizak rent richting de bal. Sánchez Zapata onderschept slim de pass. Wołowicz is nu in balbezit. Wołowicz draait met de bal, schiet en ... Konik maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Jonny StarsFC - TimaoOOOOoOo 0:1

6e minuut.
Bianchi geeft een hoge lob. Sánchez Zapata rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Lizak. Lizak krijgt een gele kaart.

10e minuut.
Vittek rent richting de bal. Vittek geeft een hoge lob. Zoncada kopt de bal weg. Stoichiţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Stoichiţă haalt uit met een fantastische trap. Mihai probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Tomalczyk neemt de hoekschop. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Zoncada krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Tabar bereikt de bal nog maar net als eerste. Tabar geeft een hoge lob. Słaby probeert naar een medespeler te passen. Sánchez Zapata rent richting de bal. Sánchez Zapata haalt uit met een fantastische trap. Konik verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Woźnica speelt de bal door. Stoichiţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Tabar bereikt de bal nog maar net als eerste. Stoichiţă onderschept slim de pass. Stoichiţă draait met de bal, schiet en ... Mihai probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

22e minuut.
Lizak geeft een hoge lob. Inworp. Longo met een snelle inworp. Sánchez Zapata is nu in balbezit. Sánchez Zapata geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

37e minuut.
Słaby passt de bal met de wreef. Mazouch is nu in balbezit. Woźnica bereikt de bal nog maar net als eerste. Wołowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Wołowicz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jonny StarsFC 44%, TimaoOOOOoOo 56%.
Jonny StarsFC - TimaoOOOOoOo 0:1

48e minuut.
Słaby rent richting de bal. Słaby geeft een hoge lob. Lizak heeft problemen om de bal te vangen. Wołowicz is nu in balbezit. Wołowicz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Sánchez Zapata bereikt de bal nog maar net als eerste. Wołowicz is nu in balbezit. Wołowicz passt de bal met de wreef. Mazouch rent richting de bal. Mazouch schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

55e minuut.
Lizak passt de bal met de wreef. Longo rent richting de bal. Longo geeft een hoge lob. Wołowicz rent richting de bal. Wołowicz haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

66e minuut.
Stoichiţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Stoichiţă geeft de bal voor. Zoncada rent richting de bal. Zoncada haalt uit met een fantastische trap. Mihai maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Jonny StarsFC - TimaoOOOOoOo 1:1

76e minuut.
Lizak rent richting de bal. Sánchez Zapata verovert de bal door een tackle van achteren. Sánchez Zapata passt de bal met de wreef. Wołowicz is nu in balbezit. Wołowicz haalt uit met een fantastische trap. Konik kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Jonny StarsFC - TimaoOOOOoOo 1:2

85e minuut.
Longo passt de bal in één keer door. Sánchez Zapata rent richting de bal. Lizak begaat een overtreding. Lizak krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

89e minuut.
Zoncada rent richting de bal. Buchnajzer legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Zoncada is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Stoichiţă legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Mihai probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Jonny StarsFC - TimaoOOOOoOo 2:2

90e minuut.
Mazouch passt de bal zonder na te denken. Sánchez Zapata rent richting de bal. Sánchez Zapata probeert naar een medespeler te passen. Wołowicz rent richting de bal. Wołowicz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Jonny StarsFC - TimaoOOOOoOo 2:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jonny StarsFC 51%, TimaoOOOOoOo 49%.
Jonny StarsFC - TimaoOOOOoOo 2:3