Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tenebroso A.A.Tchim
Mais Mid Tactiek 352funil
60% Balbezit 40%
20% Spel op eigen helft 80%
44 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
58.9 gemiddelde waardering 39.2
formidabel Schieten matig
uitstekend Passen matig
uitstekend Verdedigen matig


1e minuut.
Ahlburg bereikt de bal nog maar net als eerste. Ahlburg passt de bal met de wreef. da Costa rent richting de bal. da Costa haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

5e minuut.
Caça-Rato rent richting de bal. Pinceli onderschept slim de pass. Pinceli met een sublieme pass. Sjögren is nu in balbezit. Sjögren haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Caça-Rato met een snelle inworp. Pingo rent richting de bal. Prohászka begaat een overtreding. Prohászka krijgt een gele kaart.

8e minuut.
da Costa is nu in balbezit. da Costa passt de bal zonder na te denken. Sjögren rent richting de bal. Sjögren draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tenebroso - A.A.Tchim 1:0

12e minuut.
Patropi bereikt de bal nog maar net als eerste. Patropi geeft een hoge lob. da Costa bereikt de bal nog maar net als eerste. da Costa draait met de bal, schiet en ... Lacerda probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Ponce heeft problemen om de bal te vangen. Sjögren is nu in balbezit. Sjögren draait met de bal, schiet en ... Lacerda verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Birro kopt de bal weg. Sjögren bereikt de bal nog maar net als eerste. Sjögren haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Pinceli passt de bal in één keer door. Sjögren is nu in balbezit. Sjögren speelt de bal door. da Costa is nu in balbezit. da Costa haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Pinceli geeft de bal voor. da Costa kopt de bal weg. Klungelig pakt Ponce de bal. Sjögren is nu in balbezit. Sjögren haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Pingo kopt de bal weg. Soldado probeert de bal aan de voet te houden. Schreurs speelt de bal door. Ahlburg is nu in balbezit. Ahlburg schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Birro de bal. Ahlburg is nu in balbezit. Ahlburg geeft een hoge lob. da Costa probeert de bal met de borst te controleren. da Costa schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
da Costa rent richting de bal. da Costa geeft de bal voor. Ponce rent richting de bal. Sjögren verovert de bal door een tackle van achteren. Sjögren draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

31e minuut.
Lacerda met een sublieme pass. Schreurs kopt de bal weg. da Costa is nu in balbezit. da Costa draait met de bal, schiet en ... Lacerda maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tenebroso - A.A.Tchim 2:0

33e minuut.
Poutakidis verovert de bal door een tackle van achteren. Poutakidis geeft de bal voor. Sjögren rent richting de bal. da Costa bereikt de bal nog maar net als eerste. da Costa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tenebroso - A.A.Tchim 3:0

37e minuut.
Kernen is nu in balbezit. Schreurs verovert de bal door een tackle van achteren. Schreurs probeert naar een medespeler te passen. Patropi rent richting de bal. Patropi geeft een hoge lob. Lacerda probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

39e minuut.
Pacheco passt de bal zonder na te denken. Pinceli bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinceli passt de bal in één keer door. Sjögren is nu in balbezit. Sjögren haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Patropi probeert naar een medespeler te passen. Ahlburg is nu in balbezit. Ahlburg geeft de bal voor. da Costa is nu in balbezit. da Costa haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tenebroso 20%, A.A.Tchim 80%.
Tenebroso - A.A.Tchim 3:0

49e minuut.
Prohászka speelt de bal door. Pinceli is nu in balbezit. Pinceli geeft een hoge lob. da Costa bereikt de bal nog maar net als eerste. da Costa draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

51e minuut.
Ponce probeert naar een medespeler te passen. Caça-Rato is nu in balbezit. Pinceli verovert de bal door een tackle van achteren. Pinceli geeft een hoge lob. da Costa krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Celeban rent richting de bal. Celeban geeft de bal voor. Pacheco kopt de bal weg. Sjögren bereikt de bal nog maar net als eerste. Sjögren draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Patropi verovert de bal door een tackle van achteren. Patropi geeft de bal voor. da Costa is nu in balbezit. da Costa haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Ahlburg geeft een lange en hoge pass. Negreiros kopt de bal weg. Ahlburg is nu in balbezit. Ahlburg geeft een lange en hoge pass. da Costa maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Lacerda speelt de bal door. Pinceli is nu in balbezit. Pinceli geeft een hoge lob. da Costa bereikt de bal nog maar net als eerste. da Costa schiet op doel. Lacerda kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

68e minuut.
Schreurs geeft een hoge lob. da Costa kopt de bal weg. Ponce heeft problemen om de bal te vangen. Sjögren is nu in balbezit. Sjögren haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Sjögren passt de bal zonder na te denken. Negreiros rent richting de bal. da Costa verovert de bal door een tackle van achteren. da Costa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tenebroso - A.A.Tchim 4:0

78e minuut.
Patropi bereikt de bal nog maar net als eerste. Patropi passt de bal zonder na te denken. Schreurs probeert naar een medespeler te passen. Sjögren rent richting de bal. Sjögren schiet op doel. Lacerda bokst de bal weg.

80e minuut.
Patropi passt de bal met de wreef. Ahlburg is nu in balbezit. Ahlburg geeft een hoge lob. da Costa rent richting de bal. da Costa haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

83e minuut.
Pinceli passt de bal met de wreef. da Costa heeft problemen om de bal te vangen. da Favela bereikt de bal nog maar net als eerste. da Costa verovert de bal door een tackle van achteren. da Costa draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Poutakidis geeft een hoge lob. da Costa kopt de bal weg. Sjögren rent richting de bal. Sjögren haalt uit met een fantastische trap. Lacerda probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Tenebroso - A.A.Tchim 5:0

88e minuut.
Ponce heeft problemen om de bal te vangen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Pinceli geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Sjögren is nu in balbezit. Sjögren haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

89e minuut.
Patropi rent richting de bal. Patropi geeft de bal voor. da Costa kan de bal niet met de borst controleren. da Costa haalt uit met een fantastische trap. Lacerda werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat. Sjögren is nu in balbezit. Sjögren geeft een lange en hoge pass. da Costa bereikt de bal nog maar net als eerste. da Costa draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Lacerda verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tenebroso 19%, A.A.Tchim 81%.
Tenebroso - A.A.Tchim 5:0