Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 21:58
  • Competitiewedstrijd: Série C.02
  • Stadion: MORDOMIA Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 21811
MORDOMIA Buenoia FC
2019 Tactiek DLD4 P2
41% Balbezit 59%
59% Spel op eigen helft 41%
4 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 6
53.8 gemiddelde waardering 59.5
zeer goed Schieten goed
solide Passen solide
uitstekend Verdedigen uitstekend


14e minuut.
Aldemir is nu in balbezit. Guerra verovert de bal door een tackle van achteren. Guerra speelt de bal door. Zambrotta is nu in balbezit. Zambrotta haalt uit met een fantastische trap. Ikodinović probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

16e minuut.
Tagliani kopt de bal weg. Garner bereikt de bal nog maar net als eerste. Garner passt de bal met de wreef. Pepino bereikt de bal nog maar net als eerste. Pepino schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

27e minuut.
Pepino rent richting de bal. Guerra rent richting de bal. Guerra met een sublieme pass. Pepino is nu in balbezit. Pepino draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

33e minuut.
Tanaś rent richting de bal. Garner begaat een overtreding. Tanaś is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Aldemir zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Szloch krijgt zijn hoofd ertegen. Pantaneiro probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

39e minuut.
Ikodinović maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Aldemir kopt de bal weg. Rolha rent richting de bal. Podziorny rent richting de bal. Podziorny draait met de bal, schiet en ... Pantaneiro probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

42e minuut.
Tlapák is nu in balbezit. Tlapák geeft de bal voor. Mineiro probeert de bal met de borst te controleren. Szloch is nu in balbezit. Szloch haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MORDOMIA 67%, Buenoia FC 33%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
MORDOMIA - Buenoia FC 0:0

56e minuut.
Guerra onderschept slim de pass. Guerra probeert naar een medespeler te passen. Pepino bereikt de bal nog maar net als eerste. Pepino schiet op doel. Ikodinović probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Craveiro rent richting de bal. Craveiro probeert naar een medespeler te passen. Ebersbach is nu in balbezit. Zambrotta verovert de bal door een tackle van achteren. Zambrotta draait met de bal, schiet en ... Ikodinović verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Zambrotta controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Guerra komt het veld opgelopen. Salgado komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Ikodinović speelt de bal door. Passos kopt de bal weg. Zambrotta bereikt de bal nog maar net als eerste. Zambrotta schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
MORDOMIA - Buenoia FC 0:1

77e minuut.
Salgado passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Zambrotta de bal. Ebersbach is nu in balbezit. Zambrotta verovert de bal door een tackle van achteren. Zambrotta haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Ikodinović bokst de bal weg. De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Guerra stond buitenspel. Tabata komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Podziorny controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Ribas komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MORDOMIA 52%, Buenoia FC 48%.
MORDOMIA - Buenoia FC 0:1