Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
TimaoOOOOoOo atletico PRR
NOVA 3 ATT Tactiek 442nova
50% Balbezit 50%
61% Spel op eigen helft 39%
11 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 0
58.1 gemiddelde waardering 53.6
zeer goed Schieten zeer goed
solide Passen zeer goed
uitstekend Verdedigen solide


7e minuut.
Munn passt de bal zonder na te denken. Cocoloş heeft problemen om de bal te vangen. Cocoloş passt de bal in één keer door. Pączko heeft problemen om de bal te vangen. Pączko geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Võigemast met een sublieme pass. Riemel rent richting de bal. Riemel passt de bal met de wreef. Munn bereikt de bal nog maar net als eerste. Munn haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Inworp. Paukszt met de inworp. Cocoloş probeert naar een medespeler te passen. Daar is Munn, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Munn haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Mihai met een harde bal richting middenveld. Pączko rent richting de bal. Pączko passt de bal in één keer door. Riemel rent richting de bal. Riemel draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Ribeiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Słaby is nu in balbezit. Ribeiro schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Ribeiro krijgt een gele kaart.

43e minuut.
Słaby is nu in balbezit. Ribeiro verovert de bal door een tackle van achteren. Ribeiro passt de bal in één keer door. Munn bereikt de bal nog maar net als eerste. Munn draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TimaoOOOOoOo 70%, atletico PRR 30%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
TimaoOOOOoOo - atletico PRR 0:0

47e minuut.
Paukszt rent richting de bal. Sánchez Zapata verovert de bal door een tackle van achteren. Sánchez Zapata passt de bal zonder na te denken. Wołowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Wołowicz draait met de bal, schiet en ... Sipeki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

49e minuut.
Wylde passt de bal zonder na te denken. Słaby bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazouch is nu in balbezit. Wołowicz rent richting de bal. Wołowicz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Ribeiro geeft de bal voor. Munn bereikt de bal nog maar net als eerste. Munn passt de bal zonder na te denken. Riemel bereikt de bal nog maar net als eerste. Riemel schiet op doel. Mihai bokst de bal weg.

67e minuut.
Merchel geeft de bal voor. Negro controleert de bal met de borst. Negro geeft de bal voor. Sánchez Zapata is nu in balbezit. Sánchez Zapata draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Wołowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Wołowicz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
TimaoOOOOoOo - atletico PRR 1:0

72e minuut.
Słaby onderschept slim de pass. Słaby passt de bal zonder na te denken. Wołowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Wołowicz draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Wołowicz bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
TimaoOOOOoOo - atletico PRR 2:0

74e minuut.
Mazouch verovert de bal door een tackle van achteren. Słaby bereikt de bal nog maar net als eerste. Słaby speelt de bal door. Sánchez Zapata is nu in balbezit. Sánchez Zapata haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Pączko rent richting de bal. Pączko passt de bal zonder na te denken. Riemel is nu in balbezit. Riemel schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
TimaoOOOOoOo - atletico PRR 2:1

78e minuut.
Riemel onderschept slim de pass. Riemel met een sublieme pass. Munn rent richting de bal. Riemel bereikt de bal nog maar net als eerste. Riemel haalt uit met een fantastische trap. Mihai bokst de bal weg.

78e minuut.
Słaby is nu in balbezit. Słaby passt de bal in één keer door. Mazouch is nu in balbezit. Mazouch haalt uit met een fantastische trap. Sipeki probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
TimaoOOOOoOo - atletico PRR 3:1

88e minuut.
Võigemast bereikt de bal nog maar net als eerste. Wołowicz onderschept slim de pass. Sánchez Zapata is nu in balbezit. Wołowicz rent richting de bal. Wołowicz draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TimaoOOOOoOo 53%, atletico PRR 47%.
TimaoOOOOoOo - atletico PRR 3:1