Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Jonny StarsFC Voltaço Futebol Clube
John Tactiek 343
57% Balbezit 43%
17% Spel op eigen helft 83%
35 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 1
4 Buitenspel 0
59 gemiddelde waardering 36.2
outstanding Schieten solid
very good Passen average
very good Verdedigen good


1e minuut.
Klungelig pakt Hálka de bal. Shtraus geeft een hoge lob. Tomalczyk kopt de bal weg. Stoichiţă is nu in balbezit. Stoichiţă haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

2e minuut.
Nizzola kan de bal niet met de borst controleren. Pessi met een sublieme pass. Zoncada bereikt de bal nog maar net als eerste. Zoncada draait met de bal, schiet en ... Senderowski probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Newcombe geeft een hoge lob. Micsoniu is nu in balbezit. Jackel begaat een overtreding. Jackel krijgt een gele kaart. Micsoniu is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Micsoniu met een snel genomen vrije trap. Zoncada springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Hálka met een sublieme pass. Jackel bereikt de bal nog maar net als eerste. Micsoniu schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Micsoniu krijgt een gele kaart. Jackel raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Güçlütürk neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Doeltrap. Konik trapt de bal weg van het doel. Stoichiţă kopt de bal weg. Zoncada probeert de bal met de borst te controleren. Zoncada haalt uit met een fantastische trap. Senderowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

16e minuut.
Patury geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Shtraus met de inworp. Pessi geeft een hoge lob. Zoncada springt en kopt de bal. Senderowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

18e minuut.
Ponce bereikt de bal nog maar net als eerste. Shtraus speelt de bal door. Stoichiţă rent richting de bal. Zoncada bereikt de bal nog maar net als eerste. Zoncada haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Senderowski bokst de bal weg. Răscanu rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Jonny StarsFC - Voltaço Futebol Clube 1:0

21e minuut.
Shtraus met een sublieme pass. Pessi controleert de bal met de borst. Pessi passt de bal met de wreef. Stoichiţă is nu in balbezit. Stoichiţă haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Stoichiţă is nu in balbezit. Răscanu legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Răscanu krijgt een gele kaart. Stoichiţă raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Pessi neemt zijn aanloop. Senderowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

23e minuut.
Newcombe is nu in balbezit. Newcombe passt de bal zonder na te denken. Stoichiţă speelt de bal door. Zoncada heeft problemen om de bal te vangen. Zoncada haalt uit met een fantastische trap. Senderowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

25e minuut.
Daar is Zoncada, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pessi bereikt de bal nog maar net als eerste. Zoncada is nu in balbezit. Zoncada schiet op doel. Senderowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Jonny StarsFC - Voltaço Futebol Clube 2:0

29e minuut.
Stoichiţă rent richting de bal. Sotero speelt de bal door. Zoncada bereikt de bal nog maar net als eerste. Zoncada haalt uit met een fantastische trap. Senderowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Sotero passt de bal met de wreef. Jackel is nu in balbezit. Jackel passt de bal in één keer door. Güçlütürk is nu in balbezit. Güçlütürk haalt uit met een fantastische trap. Konik verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

39e minuut.
Sotero probeert de bal aan de voet te houden. Hálka geeft een hoge lob. Klungelig pakt Woźnica de bal. Güçlütürk verovert de bal door een tackle van achteren. Güçlütürk haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Konik bokst de bal weg.

42e minuut.
Shtraus met de inworp. Pessi bereikt de bal nog maar net als eerste. Pessi geeft een lange en hoge pass. Zoncada is nu in balbezit. Zoncada draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jonny StarsFC 25%, Voltaço Futebol Clube 75%.
Jonny StarsFC - Voltaço Futebol Clube 2:0

47e minuut.
Shtraus geeft de bal voor. Stoichiţă kopt de bal weg. Zoncada is nu in balbezit. Zoncada schiet op doel. Senderowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat. Pessi bereikt de bal nog maar net als eerste. Pessi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Jonny StarsFC - Voltaço Futebol Clube 3:0

52e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Senderowski trapt de bal weg. Tomalczyk kopt de bal weg. Stoichiţă is nu in balbezit. Stoichiţă draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Tomalczyk rent richting de bal. Tomalczyk passt de bal in één keer door. Zoncada bereikt de bal nog maar net als eerste. Stoichiţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Stoichiţă haalt uit met een fantastische trap. Senderowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Pessi is nu in balbezit. Pessi passt de bal zonder na te denken. Răscanu rent richting de bal. Zoncada verovert de bal door een tackle van achteren. Zoncada draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

65e minuut.
Daar is Stoichiţă, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stoichiţă geeft een hoge lob. Pessi bereikt de bal nog maar net als eerste. Pessi haalt uit met een fantastische trap. Senderowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Jonny StarsFC - Voltaço Futebol Clube 4:0

74e minuut.
Tomalczyk geeft de bal voor. Zoncada rent richting de bal. Răscanu legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Răscanu krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten. Zoncada is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Klungelig pakt Răscanu de bal. Stoichiţă neemt een korte aanloop naar de penalty stip. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Jonny StarsFC - Voltaço Futebol Clube 5:0

75e minuut.
Tomalczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomalczyk passt de bal zonder na te denken. Zoncada is nu in balbezit. Zoncada draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Jonny StarsFC - Voltaço Futebol Clube 6:0

76e minuut.
Güçlütürk passt de bal in één keer door. Stoichiţă is nu in balbezit. Sotero met een sublieme pass. Zoncada is nu in balbezit. Zoncada haalt uit met een fantastische trap. Senderowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Stoichiţă heeft problemen om de bal te vangen. Stoichiţă haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Jonny StarsFC - Voltaço Futebol Clube 7:0

79e minuut.
Woźnica speelt de bal door. Stoichiţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Stoichiţă passt de bal in één keer door. Zoncada rent richting de bal. Zoncada draait met de bal, schiet en ... Senderowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Pessi rent richting de bal. Pessi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Jonny StarsFC - Voltaço Futebol Clube 8:0

82e minuut.
Tomalczyk zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Stoichiţă heeft problemen om de bal te vangen. Stoichiţă geeft een lange en hoge pass. Pessi rent richting de bal. Pessi geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Shtraus passt de bal met de wreef. Stoichiţă met een sublieme pass. Zoncada bereikt de bal nog maar net als eerste. Zoncada haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Jonny StarsFC - Voltaço Futebol Clube 9:0

85e minuut.
Stoichiţă kan de bal niet met de borst controleren. Stoichiţă geeft een lange en hoge pass. Shtraus probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Pessi rent richting de bal. Pessi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jonny StarsFC 10%, Voltaço Futebol Clube 90%.
Jonny StarsFC - Voltaço Futebol Clube 9:0