Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 21:58
  • Competitiewedstrijd: Série C.02
  • Stadion: Paulão Garapa
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en regen
  • Toeschouwers: 4161
EC Comercial MORDOMIA
532D Tactiek 2019
51% Balbezit 49%
58% Spel op eigen helft 42%
5 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
53.9 gemiddelde waardering 55
solide Schieten uitstekend
zeer goed Passen goed
solide Verdedigen uitstekend


3e minuut.
Aldemir bereikt de bal nog maar net als eerste. Aldemir geeft een hoge lob. Mendieta probeert de bal met de borst te controleren. Podziorny bereikt de bal nog maar net als eerste. Podziorny draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

10e minuut.
Aldemir speelt de bal door. Tanaś rent richting de bal. Tanaś passt de bal zonder na te denken. Szloch bereikt de bal nog maar net als eerste. Szloch haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Fulghesu heeft problemen om de bal te vangen. Tiến Bắc verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Massolo de bal. Boers is nu in balbezit. Boers schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Mendieta probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Tanaś rent richting de bal. Tanaś geeft de bal voor. Daar is Szloch, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szloch schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Banciu verovert de bal door een tackle van achteren. Banciu passt de bal met de wreef. Boers bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Boers, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Boers draait met de bal, schiet en ... Ikodinović probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

29e minuut.
Tanaś heeft problemen om de bal te vangen. Podziorny bereikt de bal nog maar net als eerste. Birro rent richting de bal. Podziorny onderschept slim de pass. Podziorny schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Aldemir speelt de bal door. Daar is Tanaś, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tanaś geeft de bal voor. Szloch maakt een snoekduik en kopt de bal. Roriz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
EC Comercial - MORDOMIA 0:1

41e minuut.
Banciu probeert naar een medespeler te passen. Boers bereikt de bal nog maar net als eerste. Leder maakt een afschuwelijke overtreding. Leder krijgt een gele kaart. Boers raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Banciu neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: EC Comercial 63%, MORDOMIA 37%.
EC Comercial - MORDOMIA 0:1

46e minuut.
Palicskó komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Tiến Bắc met een sublieme pass. Tanaś rent richting de bal. Tanaś met een sublieme pass. Szloch rent richting de bal. Szloch draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

51e minuut.
Tlapák onderschept slim de pass. Tlapák geeft een lange en hoge pass. Tanaś is nu in balbezit. Tanaś geeft een lange en hoge pass. Podziorny maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal!
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Banciu bereikt de bal nog maar net als eerste. Banciu met een sublieme pass. Boers rent richting de bal. Boers draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
EC Comercial - MORDOMIA 1:1

72e minuut.
Tanaś zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Birro is nu in balbezit. Podziorny onderschept slim de pass. Podziorny geeft de bal voor. Szloch springt en kopt de bal. Roriz bokst de bal weg.

81e minuut.
Beletti passt de bal in één keer door. Aldemir geeft de bal voor. Szloch bereikt de bal nog maar net als eerste. Szloch haalt uit met een fantastische trap. Roriz probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Beletti is nu in balbezit. Beletti passt de bal met de wreef. Banciu met een sublieme pass. Boers bereikt de bal nog maar net als eerste. Boers schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: EC Comercial 53%, MORDOMIA 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
EC Comercial - MORDOMIA 1:1