Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 21:58
  • Competitiewedstrijd: Série C.02
  • Stadion: Paulão Garapa
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 4270
EC Comercial A.A.Tchim
532D Tactiek 352funil
54% Balbezit 46%
33% Spel op eigen helft 67%
31 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
51.1 gemiddelde waardering 34.5
very good Schieten weak
very good Passen average
good Verdedigen weak


3e minuut.
Birro geeft een hoge lob. Inworp. Banciu met de inworp. Beletti geeft een hoge lob. Fulghesu springt en kopt de bal. Lacerda verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal! Ponce rent richting de bal. Ponce geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal. Fulghesu maakt een snoekduik en kopt de bal. Boers springt en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

5e minuut.
Beletti rent richting de bal. Boers rent richting de bal. Met opzet legt Pernambuco zijn tegenspeler op de grond. Pernambuco krijgt een gele kaart.

9e minuut.
Caça-Rato verovert de bal door een tackle van achteren. Caça-Rato passt de bal zonder na te denken. Simon speelt de bal door. Kernen rent richting de bal. Kernen draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
EC Comercial - A.A.Tchim 0:1

11e minuut.
Pacheco probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Boers bereikt de bal nog maar net als eerste. Boers passt de bal zonder na te denken. Fulghesu heeft problemen om de bal te vangen. Fulghesu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Boers geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Negreiros de bal. Fulghesu bereikt de bal nog maar net als eerste. Fulghesu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Birro geeft een hoge lob. Inworp. Banciu met de inworp. Beletti geeft een hoge lob. Fulghesu krijgt zijn hoofd ertegen. Lacerda bokst de bal weg.

34e minuut.
Birro passt de bal in één keer door. Boers rent richting de bal. Boers passt de bal met de wreef. Fulghesu bereikt de bal nog maar net als eerste. Fulghesu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
EC Comercial - A.A.Tchim 1:1

38e minuut.
Mendieta geeft de bal voor. Boers is nu in balbezit. Boers speelt de bal door. Fulghesu bereikt de bal nog maar net als eerste. Fulghesu draait met de bal, schiet en ... Lacerda verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Ponce met een sublieme pass. Beletti geeft een hoge lob. Birro controleert de bal met de borst. Boers bereikt de bal nog maar net als eerste. Boers draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: EC Comercial 42%, A.A.Tchim 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
EC Comercial - A.A.Tchim 1:1

46e minuut.
Palicskó komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Inworp. Banciu met de inworp. Beletti met een sublieme pass. Boers rent richting de bal. Boers haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

47e minuut.
Palicskó bereikt de bal nog maar net als eerste. Boers bereikt de bal nog maar net als eerste. Palicskó rent richting de bal. Palicskó schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
EC Comercial - A.A.Tchim 2:1

50e minuut.
Palicskó is nu in balbezit. Palicskó passt de bal in één keer door. Boers bereikt de bal nog maar net als eerste. Boers schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
EC Comercial - A.A.Tchim 3:1

51e minuut.
Negreiros probeert naar een medespeler te passen. Flores is nu in balbezit. Boers tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Boers krijgt een gele kaart. Flores wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

52e minuut.
Boers verovert de bal door een tackle van achteren. Banciu is nu in balbezit. Banciu passt de bal in één keer door. Palicskó is nu in balbezit. Palicskó draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Mendieta geeft een hoge lob. Banciu heeft problemen om de bal te vangen. Banciu geeft de bal voor. Palicskó is nu in balbezit. Palicskó draait met de bal, schiet en ... Lacerda probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Boers rent richting de bal. Boers haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
EC Comercial - A.A.Tchim 4:1

62e minuut.
Palicskó onderschept slim de pass. Palicskó geeft een lange en hoge pass. Boers bereikt de bal nog maar net als eerste. Boers haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
EC Comercial - A.A.Tchim 5:1

63e minuut.
Beletti met de inworp. Birro is nu in balbezit. Birro geeft de bal voor. Boers geeft een hoge lob. Palicskó maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.

64e minuut.
Beletti verovert de bal door een tackle van achteren. Beletti geeft de bal voor. Ponce is nu in balbezit. Palicskó verovert de bal door een tackle van achteren. Palicskó draait met de bal, schiet en ... Lacerda kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Banciu geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Boers bereikt de bal nog maar net als eerste. Boers haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
EC Comercial - A.A.Tchim 6:1

66e minuut.
Negreiros passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Banciu de bal. Banciu passt de bal met de wreef. Boers bereikt de bal nog maar net als eerste. Boers haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
EC Comercial - A.A.Tchim 7:1

66e minuut.
Ulloa komt het veld opgelopen. Cametá komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Beletti is nu in balbezit. Beletti passt de bal met de wreef. Ponce is nu in balbezit. Palicskó verovert de bal door een tackle van achteren. Palicskó haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

86e minuut.
Caça-Rato controleert de bal met de borst. Banciu rent richting de bal. Banciu geeft een lange en hoge pass. Cametá rent richting de bal. Cametá schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: EC Comercial 23%, A.A.Tchim 77%.
EC Comercial - A.A.Tchim 7:1