Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Buenoia FC Demolidor de campeões
Segunda Tactiek David-L
56% Balbezit 44%
61% Spel op eigen helft 39%
5 Doelpogingen 7
4 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
58.3 gemiddelde waardering 61.5
goed Schieten uitstekend
solide Passen zeer goed
uitstekend Verdedigen uitmuntend


8e minuut.
Miodziek geeft een hoge lob. Lazzarotti rent richting de bal. Rolha begaat een overtreding. Rolha krijgt een gele kaart.

18e minuut.
Tabata geeft een hoge lob. Salgado bereikt de bal nog maar net als eerste. Salgado probeert naar een medespeler te passen. Guerra is nu in balbezit. Guerra draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Acerra met een sublieme pass. Lazzarotti bereikt de bal nog maar net als eerste. Tabata bereikt de bal nog maar net als eerste. Lazzarotti verovert de bal door een tackle van achteren. Lazzarotti haalt uit met een fantastische trap. Pantaneiro verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

43e minuut.
Tagliani verovert de bal door een tackle van achteren. Craveiro rent richting de bal. Craveiro geeft een lange en hoge pass. Zambrotta krijgt zijn hoofd ertegen. Rastafariański probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Buenoia FC - Demolidor de campeões 1:0

45e minuut.
Guerra komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Buenoia FC 62%, Demolidor de campeões 38%.
Buenoia FC - Demolidor de campeões 1:0

49e minuut.
Guerra geeft een hoge lob. Acerra kopt de bal weg. Daar is Guerra, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Guerra draait met de bal, schiet en ... Rastafariański werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Buenoia FC - Demolidor de campeões 2:0

50e minuut.
Burlacu komt het veld opgelopen.

52e minuut.
Inworp. Acerra met een snelle inworp. Śleszyński geeft de bal voor. Lazzarotti geeft een hoge lob. Mineiro verovert de bal door een tackle van achteren. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

55e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cazenave komt het veld opgelopen.

60e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Pepino komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Cazenave passt de bal zonder na te denken. Penđer is nu in balbezit. Penđer passt de bal in één keer door. Lazzarotti is nu in balbezit. Lazzarotti draait met de bal, schiet en ... Pantaneiro probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

67e minuut.
Tagliani onderschept slim de pass. Tagliani geeft de bal voor. Guerra rent richting de bal. Guerra haalt uit met een fantastische trap. Burlacu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Buenoia FC - Demolidor de campeões 3:0

68e minuut.
Lazzarotti is nu in balbezit. Cazenave rent richting de bal. Cazenave geeft een lange en hoge pass. Penđer geeft een lange en hoge pass. Śleszyński maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Pavon verovert de bal door een tackle van achteren. Ceará bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pavon. Pavon krijgt een gele kaart. Ceará raakt geblesseerd tijdens het duel. Ribas komt het veld opgelopen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Ceará neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Cazenave geeft een lange en hoge pass. Tagliani verovert de bal door een tackle van achteren. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lazzarotti zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Śleszyński geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Ceará is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Buenoia FC - Demolidor de campeões 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Buenoia FC 60%, Demolidor de campeões 40%.
Buenoia FC - Demolidor de campeões 3:1