Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tenebroso atletico PRR
Mais Mid Tactiek 442nova
56% Balbezit 44%
33% Spel op eigen helft 67%
25 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
3 Buitenspel 2
63.7 gemiddelde waardering 54.1
excellent Schieten solid
excellent Passen very good
excellent Verdedigen very good


4e minuut.
Wylde geeft een hoge lob. Inworp. Pinceli met de inworp. Sjögren is nu in balbezit. Sjögren draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

5e minuut.
da Costa is nu in balbezit. Paukszt legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! da Costa is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. da Costa kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Sipeki probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Tenebroso - atletico PRR 1:0

8e minuut.
Phú Bình speelt de bal door. Ribeiro rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pinceli. Pinceli krijgt een gele kaart.

9e minuut.
Pinceli onderschept slim de pass. Pinceli heeft problemen om de bal te vangen. Wylde maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Wylde naar de kleedkamers voor een vroege douche.

13e minuut.
Barnett is nu in balbezit. Barnett passt de bal zonder na te denken. Sjögren rent richting de bal. Sjögren haalt uit met een fantastische trap. Sipeki maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tenebroso - atletico PRR 2:0

19e minuut.
Pinceli rent richting de bal. Pinceli probeert naar een medespeler te passen. Sjögren rent richting de bal. Sjögren haalt uit met een fantastische trap. Sipeki werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tenebroso - atletico PRR 3:0

20e minuut.
da Costa is nu in balbezit. Võigemast rent richting de bal. Võigemast geeft een hoge lob. Riemel is nu in balbezit. Riemel draait met de bal, schiet en ... Khadam probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

22e minuut.
da Costa is nu in balbezit. Sjögren bereikt de bal nog maar net als eerste. da Costa is nu in balbezit. da Costa haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Tenebroso - atletico PRR 4:0

25e minuut.
Yağcıoğlu rent richting de bal. Ahlburg speelt de bal door. Sjögren rent richting de bal. Sjögren haalt uit met een fantastische trap. Sipeki probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Riemel rent richting de bal. Khadam speelt de bal door. Pinceli kopt de bal weg. Daar is Sjögren, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sjögren haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tenebroso - atletico PRR 5:0

32e minuut.
Phú Bình is nu in balbezit. Barnett verovert de bal door een tackle van achteren. Barnett speelt de bal door. Daar is Sjögren, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sjögren draait met de bal, schiet en ... Sipeki bokst de bal weg.

34e minuut.
Ahlburg speelt de bal door. Yağcıoğlu geeft de bal voor. da Costa bereikt de bal nog maar net als eerste. da Costa draait met de bal, schiet en ... Sipeki probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Tenebroso - atletico PRR 6:0

40e minuut.
Pinceli speelt de bal door. Klungelig pakt Sjögren de bal. Merchel is nu in balbezit. Sjögren verovert de bal door een tackle van achteren. Sjögren draait met de bal, schiet en ... Sipeki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

44e minuut.
Sjögren rent richting de bal. Sjögren passt de bal met de wreef. da Costa rent richting de bal. da Costa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tenebroso - atletico PRR 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tenebroso 28%, atletico PRR 72%.
Tenebroso - atletico PRR 7:0

48e minuut.
Pinceli is nu in balbezit. Pinceli passt de bal in één keer door. Sjögren is nu in balbezit. Sjögren haalt uit met een fantastische trap. Sipeki werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Barnett is nu in balbezit. Barnett passt de bal zonder na te denken. Pinceli met een sublieme pass. Sjögren is nu in balbezit. Sjögren draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Ribeiro speelt de bal door. Daar is Phú Bình, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sjögren bereikt de bal nog maar net als eerste. Sjögren schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Barnett onderschept slim de pass. Barnett passt de bal in één keer door. da Costa rent richting de bal. da Costa draait met de bal, schiet en ... Sipeki werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tenebroso - atletico PRR 8:0

64e minuut.
da Costa heeft problemen om de bal te vangen. Cocoloş geeft de bal voor. Munn rent richting de bal. Munn draait met de bal, schiet en ... Khadam werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.

67e minuut.
Daar is da Costa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. da Costa met een sublieme pass. Sjögren is nu in balbezit. Sjögren haalt uit met een fantastische trap. Sipeki maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Yağcıoğlu probeert naar een medespeler te passen. Ahlburg bereikt de bal nog maar net als eerste. Ahlburg geeft een lange en hoge pass. da Costa maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tenebroso - atletico PRR 9:0

74e minuut.
Yağcıoğlu speelt de bal door. Ahlburg is nu in balbezit. Ahlburg passt de bal in één keer door. da Costa bereikt de bal nog maar net als eerste. da Costa schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Poutakidis geeft een hoge lob. Sjögren kopt de bal weg. da Costa rent richting de bal. da Costa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tenebroso - atletico PRR 10:0

80e minuut.
Barnett probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. da Costa bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is da Costa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. da Costa haalt uit met een fantastische trap. Sipeki maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tenebroso - atletico PRR 11:0

83e minuut.
Võigemast maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Klungelig pakt Dalong de bal. Riemel rent richting de bal. Riemel haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

84e minuut.
Merchel kopt de bal weg. Barnett met een sublieme pass. Klungelig pakt Dalong de bal. Riemel is nu in balbezit. Riemel draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Celeban onderschept slim de pass. Celeban probeert naar een medespeler te passen. Barnett speelt de bal door. da Costa bereikt de bal nog maar net als eerste. da Costa schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tenebroso 38%, atletico PRR 62%.
Tenebroso - atletico PRR 11:0