Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
TimaoOOOOoOo MARVELdc F.c.
NOVA 3 ATT Tactiek Meu ATT
51% Balbezit 49%
49% Spel op eigen helft 51%
8 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 1
58.2 gemiddelde waardering 53.6
very good Schieten very good
solid Passen good
formidable Verdedigen excellent


8e minuut.
Laurini heeft problemen om de bal te vangen. Słaby speelt de bal door. Colopak bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazouch onderschept slim de pass. Mazouch schiet op doel. Stănescu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

9e minuut.
Suassuna probeert naar een medespeler te passen. Arteaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Kolbus verovert de bal door een tackle van achteren. Ðức Phong onderschept slim de pass. Ðức Phong draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Sabău kopt de bal weg. Laurini bereikt de bal nog maar net als eerste. Laurini geeft een hoge lob. Ðức Phong krijgt zijn hoofd ertegen. Mihai maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Sangion bereikt de bal nog maar net als eerste. Wołowicz verovert de bal door een tackle van achteren. Wat een zware overtreding van Batatais ... Strafschop! Batatais krijgt een gele kaart. Wołowicz is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Wołowicz neemt de penalty, wat een uithaal! De bal vliegt tegen de lat. Wołowicz rent richting de bal. Wołowicz draait met de bal, schiet en ... Stănescu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
TimaoOOOOoOo - MARVELdc F.c. 1:0

45e minuut.
Wołowicz rent richting de bal. Sabău verovert de bal door een tackle van achteren. Sabău probeert naar een medespeler te passen. Ðức Phong heeft problemen om de bal te vangen. Ðức Phong haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TimaoOOOOoOo 56%, MARVELdc F.c. 44%.
TimaoOOOOoOo - MARVELdc F.c. 1:0

48e minuut.
Suassuna met een sublieme pass. Laurini rent richting de bal. Laurini speelt de bal door. Ðức Phong bereikt de bal nog maar net als eerste. Ðức Phong draait met de bal, schiet en ... Mihai kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

51e minuut.
Tabar is nu in balbezit. Tabar geeft de bal voor. Wołowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Wołowicz draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Puszkin bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
TimaoOOOOoOo - MARVELdc F.c. 2:0

60e minuut.
Longo bereikt de bal nog maar net als eerste. Suassuna verovert de bal door een tackle van achteren. Suassuna passt de bal met de wreef. Ðức Phong rent richting de bal. Ðức Phong draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Longo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sánchez Zapata bereikt de bal nog maar net als eerste. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Sánchez Zapata geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Wołowicz maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal raakt de paal. Stănescu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TimaoOOOOoOo 42%, MARVELdc F.c. 58%.
TimaoOOOOoOo - MARVELdc F.c. 2:0