Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Jonny StarsFC MORDOMIA
John Tactiek 2019
52% Balbezit 48%
49% Spel op eigen helft 51%
7 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 12
52.9 gemiddelde waardering 53.7
uitstekend Schieten zeer goed
zeer goed Passen goed
zeer goed Verdedigen uitstekend


1e minuut.
Sotero passt de bal met de wreef. Magrão bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Podziorny. Podziorny krijgt een gele kaart. Magrão raakt geblesseerd tijdens het duel. Micsoniu met een snel genomen vrije trap. Stoichiţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Stoichiţă schiet op doel. Ikodinović kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

12e minuut.
Woźnica verovert de bal door een tackle van achteren. Woźnica geeft een hoge lob. Pessi bereikt de bal nog maar net als eerste. Pessi haalt uit met een fantastische trap. Ikodinović maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Jonny StarsFC - MORDOMIA 1:0

15e minuut.
Tanaś geeft een hoge lob. Klungelig pakt Vittek de bal. Podziorny verovert de bal door een tackle van achteren. Podziorny draait met de bal, schiet en ... Konik probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Jonny StarsFC - MORDOMIA 1:1

16e minuut.
Pessi speelt de bal door. Sotero heeft problemen om de bal te vangen. Podziorny rent richting de bal. Podziorny schiet op doel. Micsoniu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

23e minuut.
Podziorny speelt de bal door. Tanaś bereikt de bal nog maar net als eerste. Tanaś probeert naar een medespeler te passen. Szloch rent richting de bal. Szloch schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

29e minuut.
Tanaś bereikt de bal nog maar net als eerste. Tanaś probeert naar een medespeler te passen. Szloch bereikt de bal nog maar net als eerste. Szloch schiet op doel. Konik maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Jonny StarsFC - MORDOMIA 1:2

36e minuut.
Perović onderschept slim de pass. Shtraus verovert de bal door een tackle van achteren. Shtraus geeft de bal voor. Pessi rent richting de bal. Pessi schiet op doel. Ikodinović probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

39e minuut.
Woźnica speelt de bal door. Stoichiţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Stoichiţă passt de bal zonder na te denken. Pessi is nu in balbezit. Pessi schiet op doel. Ikodinović bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jonny StarsFC 45%, MORDOMIA 55%.
Jonny StarsFC - MORDOMIA 1:2

51e minuut.
Na een snelle pass probeert Szloch de bal onder controle te krijgen. Woźnica rent richting de bal. Met opzet legt Aldemir zijn tegenspeler op de grond. Woźnica raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Woźnica kan niet meer verder spelen. Vittek met een snel genomen vrije trap. Leder bereikt de bal nog maar net als eerste. Pessi onderschept slim de pass. Pessi draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

58e minuut.
Micsoniu passt de bal zonder na te denken. Shtraus probeert naar een medespeler te passen. Stoichiţă is nu in balbezit. Stoichiţă haalt uit met een fantastische trap. Ikodinović maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Jonny StarsFC - MORDOMIA 2:2

64e minuut.
Micsoniu bereikt de bal nog maar net als eerste. Micsoniu geeft een hoge lob. Inworp. Tlapák met een snelle inworp. Szloch geeft een lange en hoge pass. Konik bokst de bal weg. Daar is Podziorny, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Podziorny haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Jonny StarsFC - MORDOMIA 2:3

69e minuut.
Perović onderschept slim de pass. Aldemir bereikt de bal nog maar net als eerste. Micsoniu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Micsoniu krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jonny StarsFC 54%, MORDOMIA 46%.
Jonny StarsFC - MORDOMIA 2:3