Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 21:58
  • Competitiewedstrijd: Série C.03
  • Stadion: LA BAMBONERA
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 5097
ATLETICO MINEIRO FC Thunder F.C
SEATTLE 3MD Tactiek TraineeModON
52% Balbezit 48%
45% Spel op eigen helft 55%
11 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
51.5 gemiddelde waardering 48.5
formidable Schieten good
adequate Passen good
very good Verdedigen solid


5e minuut.
Ángel passt de bal met de wreef. Bocăneală is nu in balbezit. Ángel begaat een overtreding. Ángel krijgt een gele kaart.

9e minuut.
Romaguera geeft een lange en hoge pass. Daar is Tankishev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Marcão is nu in balbezit. Marcão haalt uit met een fantastische trap. Tankishev heeft problemen om de bal te vangen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

14e minuut.
Romaguera passt de bal zonder na te denken. Marcão bereikt de bal nog maar net als eerste. Samarone verovert de bal door een tackle van achteren. Garrido verovert de bal door een tackle van achteren. Garrido haalt uit met een fantastische trap. Otero bokst de bal weg. Soltvedt controleert de bal met de borst. Soltvedt met een sublieme pass. Garrido bereikt de bal nog maar net als eerste. Garrido schiet op doel. Otero werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

17e minuut.
Otero met een harde bal richting middenveld. Sueskun is nu in balbezit. Sueskun probeert naar een medespeler te passen. Čabrilo rent richting de bal. Čabrilo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Giannoccari geeft de bal voor. Lietti kopt de bal weg. Bocăneală bereikt de bal nog maar net als eerste. Čabrilo rent richting de bal. Čabrilo haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Sueskun bereikt de bal nog maar net als eerste. Hysi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

33e minuut.
Bocăneală kopt de bal weg. Čabrilo bereikt de bal nog maar net als eerste. Čabrilo passt de bal met de wreef. Sueskun bereikt de bal nog maar net als eerste. Sueskun haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
ATLETICO MINEIRO FC - Thunder F.C 1:0

35e minuut.
Romaguera geeft de bal voor. Urbanczyk kopt de bal weg. Sueskun bereikt de bal nog maar net als eerste. Bocăneală bereikt de bal nog maar net als eerste. Bocăneală haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Nieszkowski passt de bal in één keer door. Bocăneală heeft problemen om de bal te vangen. Bocăneală passt de bal zonder na te denken. Čabrilo rent richting de bal. Čabrilo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ATLETICO MINEIRO FC 45%, Thunder F.C 55%.
ATLETICO MINEIRO FC - Thunder F.C 1:0

60e minuut.
Klungelig pakt Romaguera de bal. Bocăneală bereikt de bal nog maar net als eerste. Bocăneală probeert naar een medespeler te passen. Sueskun is nu in balbezit. Sueskun haalt uit met een fantastische trap. Hysi bokst de bal weg.

68e minuut.
Buchsbaumer probeert naar een medespeler te passen. Nieszkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Garrido verovert de bal door een tackle van achteren. Garrido draait met de bal, schiet en ... Otero probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ATLETICO MINEIRO FC - Thunder F.C 1:1

80e minuut.
Garrido rent richting de bal. Samarone rent richting de bal. Samarone speelt de bal door. Garrido rent richting de bal. Garrido draait met de bal, schiet en ... Otero kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ATLETICO MINEIRO FC 45%, Thunder F.C 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ATLETICO MINEIRO FC - Thunder F.C 1:1