Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Everest - Mg Ed. Barcelona
433 Tactiek Xande3
54% Balbezit 46%
50% Spel op eigen helft 50%
8 Doelpogingen 12
5 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 1
3 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
53.6 gemiddelde waardering 61.7
zeer goed Schieten formidabel
redelijk Passen formidabel
zeer goed Verdedigen zeer goed


1e minuut.
Panine met een sublieme pass. Minholi heeft problemen om de bal te vangen. Minholi probeert naar een medespeler te passen. Polenta rent richting de bal. Polenta draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Lew met een snelle inworp. Bejan bereikt de bal nog maar net als eerste. Bejan geeft een lange en hoge pass. Klonecki rent richting de bal. Klonecki draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

20e minuut.
Piering onderschept slim de pass. Piering geeft de bal voor. Yamashita is nu in balbezit. Dundas rent richting de bal. Dundas haalt uit met een fantastische trap. Lung probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

21e minuut.
Pássaro passt de bal in één keer door. Denijs met een sublieme pass. Lew is nu in balbezit. Lew geeft de bal voor. Dundas krijgt zijn hoofd ertegen. Lung verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

26e minuut.
Mare kopt de bal weg. Polenta rent richting de bal. Piering rent richting de bal. Polenta verovert de bal door een tackle van achteren. Polenta schiet op doel. Diamantakos verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

27e minuut.
Pássaro geeft een lange en hoge pass. Dobek verovert de bal door een tackle van achteren. Mare rent richting de bal. Mare geeft de bal voor. Polenta krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Lozano bereikt de bal nog maar net als eerste. Lozano passt de bal met de wreef. Yamashita bereikt de bal nog maar net als eerste. Klonecki verovert de bal door een tackle van achteren. Klonecki geeft een lange en hoge pass. Lung bokst de bal weg.

36e minuut.
Klungelig pakt Minholi de bal. Minholi geeft een hoge lob. Daar is Pierson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mare bereikt de bal nog maar net als eerste. Mare schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Everest - Mg - Ed. Barcelona 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Everest - Mg 49%, Ed. Barcelona 51%.
Everest - Mg - Ed. Barcelona 0:1

59e minuut.
Inworp. Tukiainen komt het veld opgelopen. Pâslariu komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Pássaro kopt de bal weg. Polenta rent richting de bal. Piering begaat een overtreding. Piering krijgt een gele kaart. Polenta raakt geblesseerd tijdens het duel. Queiroz zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Polenta maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Danayan komt het veld opgelopen. Espinha met een snelle inworp. Pássaro rent richting de bal. Pássaro geeft de bal voor. Polenta krijgt zijn hoofd ertegen. Diamantakos probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Pássaro heeft problemen om de bal te vangen. Denijs rent richting de bal. Pássaro schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Pássaro krijgt een gele kaart.

69e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Wultański zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Pâslariu de bal. Pâslariu geeft een hoge lob. Tukiainen maakt een snoekduik en kopt de bal. Lung bokst de bal weg.

74e minuut.
Yamashita heeft problemen om de bal te vangen. Furlan geeft de bal voor. Mare kopt de bal weg. Polenta rent richting de bal. Polenta schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

76e minuut.
Pássaro rent richting de bal. Polenta is nu in balbezit. Piering legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Piering krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten. Polenta is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Serfel komt het veld opgelopen. Pássaro neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Diamantakos verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

80e minuut.
Minholi passt de bal in één keer door. Lozano is nu in balbezit. Lozano passt de bal zonder na te denken. Pâslariu heeft problemen om de bal te vangen. Pâslariu haalt uit met een fantastische trap. Lung bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Everest - Mg - Ed. Barcelona 1:1

87e minuut.
Denijs heeft problemen om de bal te vangen. Pássaro is nu in balbezit. Pássaro passt de bal in één keer door. Polenta is nu in balbezit. Polenta schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Minholi geeft de bal voor. Polenta rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Serfel ... Strafschop! De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Serfel naar de kleedkamers voor een vroege douche. Polenta is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Pássaro neemt de penalty, wat een uithaal! Diamantakos bokst de bal weg.

90e minuut.
Espinha geeft een hoge lob. Mare bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Denijs ... Strafschop! Directe rode kaart, Denijs moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Denijs schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Mare raakt geblesseerd tijdens het duel. Pássaro neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!!
Everest - Mg - Ed. Barcelona 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Everest - Mg 51%, Ed. Barcelona 49%.
Everest - Mg - Ed. Barcelona 1:2