Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CALIL FC Arizona United F.C.
Aprende Tactiek Zoro sola
42% Balbezit 58%
64% Spel op eigen helft 36%
4 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
53.5 gemiddelde waardering 56.5
zeer goed Schieten zeer goed
solide Passen formidabel
uitstekend Verdedigen solide


44e minuut.
Quluzadə passt de bal in één keer door. Ponciano bereikt de bal nog maar net als eerste. Ponciano met een sublieme pass. Fernández Suárez is nu in balbezit. Fernández Suárez haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CALIL FC 73%, Arizona United F.C. 27%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
CALIL FC - Arizona United F.C. 0:0

51e minuut.
Świężawski geeft een hoge lob. Tanağartan kopt de bal weg. Klungelig pakt Tosun de bal. Borzyszkowski is nu in balbezit. Borzyszkowski haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Sola heeft problemen om de bal te vangen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

79e minuut.
Paraschiv speelt de bal door. Milović rent richting de bal. Milović geeft een lange en hoge pass. Borzyszkowski maakt een snoekduik en kopt de bal. Gutemberg maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CALIL FC - Arizona United F.C. 1:0

88e minuut.
Świężawski is nu in balbezit. Świężawski geeft een hoge lob. Sola kan de bal niet met de borst controleren. Borzyszkowski rent richting de bal. Borzyszkowski schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CALIL FC 56%, Arizona United F.C. 44%.
CALIL FC - Arizona United F.C. 1:0