Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
BlueFlames Abuapuera
Ofensiva Tactiek Falso9
43% Balbezit 57%
66% Spel op eigen helft 34%
10 Doelpogingen 17
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
9 Buitenspel 1
54.5 gemiddelde waardering 56.2
zeer goed Schieten formidabel
goed Passen solide
uitstekend Verdedigen uitstekend


12e minuut.
Orhun met een sublieme pass. Kyung-Ho is nu in balbezit. Kyung-Ho speelt de bal door. Uchoa is nu in balbezit. Uchoa draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
BlueFlames - Abuapuera 0:1

17e minuut.
Kyung-Ho bereikt de bal nog maar net als eerste. Kyung-Ho passt de bal in één keer door. Zawadziński rent richting de bal. Uchoa onderschept slim de pass. Uchoa schiet op doel. Gugu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Santoya rent richting de bal. Vital verovert de bal door een tackle van achteren. Vital haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Rákosník geeft een hoge lob. Barroso kopt de bal weg. Jobs met een sublieme pass. Temperli rent richting de bal. Temperli schiet op doel. Gugu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

21e minuut.
Vital is nu in balbezit. Vital geeft een lange en hoge pass. Temperli is nu in balbezit. Uchoa rent richting de bal. Uchoa schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Daar is Vital, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Santoya rent richting de bal. Vital onderschept slim de pass. Vital draait met de bal, schiet en ... Gugu werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Uchoa bereikt de bal nog maar net als eerste. Uchoa geeft een lange en hoge pass. Temperli bereikt de bal nog maar net als eerste. Temperli haalt uit met een fantastische trap. Gugu probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Gołaszewski geeft een hoge lob. Inworp. Jobs met de inworp. Vital geeft een hoge lob. Uchoa springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BlueFlames - Abuapuera 0:2

38e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Barrancos zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Strocki rent richting de bal. Strocki geeft een lange en hoge pass. Garlet krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Vital kopt de bal weg. Pinoli geeft een lange en hoge pass. Garlet rent richting de bal. Garlet haalt uit met een fantastische trap. Secară probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
BlueFlames - Abuapuera 1:2

42e minuut.
Strocki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kyung-Ho verovert de bal door een tackle van achteren. Kyung-Ho probeert naar een medespeler te passen. Uchoa is nu in balbezit. Uchoa haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Orhun kopt de bal weg. Klungelig pakt Gołaszewski de bal. Temperli verovert de bal door een tackle van achteren. Temperli probeert de bal met de borst te controleren. Temperli schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BlueFlames 65%, Abuapuera 35%.
BlueFlames - Abuapuera 1:2

47e minuut.
Kyung-Ho bereikt de bal nog maar net als eerste. Kyung-Ho probeert naar een medespeler te passen. Temperli bereikt de bal nog maar net als eerste. Temperli haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
BlueFlames - Abuapuera 1:3

48e minuut.
Inworp. Jobs met de inworp. Vital rent richting de bal. Vital geeft een lange en hoge pass. Uchoa krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Orhun met een sublieme pass. Plachetka is nu in balbezit. Plachetka passt de bal zonder na te denken. Garlet is nu in balbezit. Garlet draait met de bal, schiet en ... Secară probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Garlet rent richting de bal. Garlet schiet op doel. Secară werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Orhun probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Barroso is nu in balbezit. Garlet onderschept slim de pass. Garlet draait met de bal, schiet en ... Secară maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
BlueFlames - Abuapuera 2:3

55e minuut.
Kyung-Ho met een sublieme pass. Uchoa is nu in balbezit. Uchoa met een sublieme pass. Temperli is nu in balbezit. Temperli draait met de bal, schiet en ... Gugu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

56e minuut.
Temperli bereikt de bal nog maar net als eerste. Santoya legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Temperli raakt geblesseerd tijdens het duel. Temperli kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
BlueFlames - Abuapuera 2:4

56e minuut.
Garlet speelt de bal door. Barrancos bereikt de bal nog maar net als eerste. Garlet is nu in balbezit. Garlet schiet op doel. Secară verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Vital rent richting de bal. Vital probeert naar een medespeler te passen. Temperli rent richting de bal. Temperli haalt uit met een fantastische trap. Gugu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BlueFlames - Abuapuera 2:5

64e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Garlet stond buitenspel. Rossa komt het veld opgelopen. Buchalski komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Orhun passt de bal in één keer door. Pinoli is nu in balbezit. Met opzet legt Jobs zijn tegenspeler op de grond. Jobs krijgt een gele kaart.

87e minuut.
Garlet rent richting de bal. Evensen legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Garlet raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Garlet neemt zijn aanloop. Secară werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BlueFlames - Abuapuera 3:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BlueFlames 68%, Abuapuera 32%.
BlueFlames - Abuapuera 3:5