Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 21:58
  • Competitiewedstrijd: Série C.03
  • Stadion: FLAHITS Arena
  • Weer: Onbewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 3857
FLAHITS Bolan FC
451 Tactiek bola u21
48% Balbezit 52%
63% Spel op eigen helft 37%
0 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
49.3 gemiddelde waardering 53.6
redelijk Schieten goed
solide Passen solide
solide Verdedigen uitstekend


1e minuut.
Kulpa geeft een hoge lob. Olalde rent richting de bal. Olalde passt de bal in één keer door. Godebski rent richting de bal. Godebski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Olalde is nu in balbezit. Olalde passt de bal in één keer door. Godebski bereikt de bal nog maar net als eerste. Godebski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FLAHITS - Bolan FC 0:1

20e minuut.
Kostkiewicz is nu in balbezit. Kostkiewicz geeft een hoge lob. Troska kopt de bal weg. Biamonte rent richting de bal. Biamonte draait met de bal, schiet en ... Guerra probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

24e minuut.
Sitzanis heeft problemen om de bal te vangen. Sitzanis geeft een hoge lob. Kubala met een sublieme pass. Godebski is nu in balbezit. Godebski draait met de bal, schiet en ... Guerra probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

37e minuut.
Kulpa rent richting de bal. Sitzanis onderschept slim de pass. Sitzanis met een sublieme pass. Godebski is nu in balbezit. Godebski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FLAHITS 64%, Bolan FC 36%.
FLAHITS - Bolan FC 0:1

54e minuut.
Inworp. Grozăvescu komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Biamonte is nu in balbezit. Biamonte met een sublieme pass. Godebski rent richting de bal. Godebski schiet op doel. Guerra maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FLAHITS - Bolan FC 0:2

70e minuut.
Olalde met een snelle inworp. Huruk rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kubala. Kubala krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FLAHITS 62%, Bolan FC 38%.
FLAHITS - Bolan FC 0:2