Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ed. Barcelona Thunder F.C
Xande3 Tactiek TraineeModON
52% Balbezit 48%
24% Spel op eigen helft 76%
43 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
61.3 gemiddelde waardering 42.3
formidabel Schieten goed
formidabel Passen goed
zeer goed Verdedigen matig


3e minuut.
Hogan bereikt de bal nog maar net als eerste. Hogan passt de bal met de wreef. Minholi met een sublieme pass. Jülg rent richting de bal. Jülg draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

3e minuut.
Cingapuriano passt de bal zonder na te denken. Espinha rent richting de bal. Espinha passt de bal zonder na te denken. Jülg bereikt de bal nog maar net als eerste. Jülg haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Hysi werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Ed. Barcelona - Thunder F.C 1:0

6e minuut.
Dutra bereikt de bal nog maar net als eerste. Dutra passt de bal in één keer door. Minholi heeft problemen om de bal te vangen. Minholi geeft de bal voor. Valente springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Cingapuriano passt de bal zonder na te denken. Daar is Minholi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Minholi speelt de bal door. Jülg rent richting de bal. Jülg haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

12e minuut.
Jülg passt de bal zonder na te denken. Espinha met een sublieme pass. Valente is nu in balbezit. Valente draait met de bal, schiet en ... Estévès probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

14e minuut.
Klungelig pakt Carpintero Fernández de bal. Espinha rent richting de bal. Espinha passt de bal met de wreef. Jülg rent richting de bal. Jülg haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Espinha geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Carpintero Fernández de bal. Valente is nu in balbezit. Valente draait met de bal, schiet en ... Giannoccari probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Preste bereikt de bal nog maar net als eerste. Californiano bereikt de bal nog maar net als eerste. Preste onderschept slim de pass. Preste draait met de bal, schiet en ... Lung maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Ed. Barcelona - Thunder F.C 1:1

19e minuut.
Minholi geeft een hoge lob. Klungelig pakt Giannoccari de bal. Jülg is nu in balbezit. Jülg haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ed. Barcelona - Thunder F.C 2:1

21e minuut.
Minholi geeft een lange en hoge pass. Papuc kopt de bal weg. Minholi rent richting de bal. Minholi geeft een hoge lob. Valente maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal! Hysi bokst de bal weg.

23e minuut.
Espinha probeert naar een medespeler te passen. Daar is Valente, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lendvay schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Lendvay krijgt een gele kaart. Valente is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Californiano wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Jülg kopt de bal weg. Lendvay probeert de bal aan de voet te houden. Valente rent richting de bal. Valente schiet op doel. Espinha probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Giannoccari rent richting de bal. Cingapuriano is nu in balbezit. Cingapuriano geeft een lange en hoge pass. Valente bereikt de bal nog maar net als eerste. Valente haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Preste verovert de bal door een tackle van achteren. Cingapuriano is nu in balbezit. Cingapuriano passt de bal met de wreef. Jülg bereikt de bal nog maar net als eerste. Jülg schiet op doel. Hysi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

36e minuut.
Cingapuriano speelt de bal door. Espinha met een sublieme pass. Jülg is nu in balbezit. Jülg schiet op doel. Hysi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ed. Barcelona - Thunder F.C 3:1

40e minuut.
Espinha is nu in balbezit. Espinha probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Minholi de bal. Minholi geeft de bal voor. Jülg springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Dutra geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hogan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Fay geeft een hoge lob. Preste rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ed. Barcelona - Thunder F.C 3:2

42e minuut.
Minholi passt de bal in één keer door. Jülg is nu in balbezit. Jülg passt de bal zonder na te denken. Valente rent richting de bal. Valente schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Jülg bereikt de bal nog maar net als eerste. Jülg passt de bal in één keer door. Papuc is nu in balbezit. Valente onderschept slim de pass. Valente haalt uit met een fantastische trap. Hysi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ed. Barcelona 28%, Thunder F.C 72%.
Ed. Barcelona - Thunder F.C 3:2

46e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Furlan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Espinha bereikt de bal nog maar net als eerste. Espinha geeft een hoge lob. Jülg springt en kopt de bal. Hysi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ed. Barcelona - Thunder F.C 4:2

48e minuut.
Dutra speelt de bal door. Daar is Minholi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Minholi met een sublieme pass. Valente rent richting de bal. Valente draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ed. Barcelona - Thunder F.C 5:2

51e minuut.
Hysi met een sublieme pass. Cingapuriano kopt de bal weg. Espinha met een sublieme pass. Minholi geeft een lange en hoge pass. Valente krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Cingapuriano onderschept slim de pass. Cingapuriano met een sublieme pass. Minholi bereikt de bal nog maar net als eerste. Minholi geeft een hoge lob. Jülg springt en kopt de bal. Hysi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

56e minuut.
Jülg bereikt de bal nog maar net als eerste. Giannoccari verovert de bal door een tackle van achteren. Curuś bereikt de bal nog maar net als eerste. Espinha verovert de bal door een tackle van achteren. Espinha draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Espinha passt de bal zonder na te denken. Valente rent richting de bal. Valente passt de bal met de wreef. Jülg bereikt de bal nog maar net als eerste. Jülg draait met de bal, schiet en ... Hysi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Espinha is nu in balbezit. Espinha schiet op doel. Hysi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ed. Barcelona - Thunder F.C 6:2

59e minuut.
Valente passt de bal met de wreef. Espinha bereikt de bal nog maar net als eerste. Espinha passt de bal met de wreef. Jülg bereikt de bal nog maar net als eerste. Jülg schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Furlan bereikt de bal nog maar net als eerste. Hogan verovert de bal door een tackle van achteren. Hogan probeert naar een medespeler te passen. Preste rent richting de bal. Preste haalt uit met een fantastische trap. Lung kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Fay zal de hoekschop nemen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Preste maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Lung trapt de bal weg. Espinha kopt de bal weg. Klungelig pakt Minholi de bal. Minholi geeft een hoge lob. Valente maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Carpintero Fernández is nu in balbezit. Espinha verovert de bal door een tackle van achteren. Espinha geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Jülg de bal. Jülg schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Preste rent richting de bal. Californiano verovert de bal door een tackle van achteren. Californiano met een sublieme pass. Daar is Jülg, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jülg draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

73e minuut.
Giannoccari is nu in balbezit. Espinha verovert de bal door een tackle van achteren. Espinha passt de bal in één keer door. Valente rent richting de bal. Valente draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

73e minuut.
Daar is Lendvay, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Espinha is nu in balbezit. Espinha passt de bal met de wreef. Jülg is nu in balbezit. Jülg schiet op doel. Hysi bokst de bal weg.

79e minuut.
Espinha geeft een lange en hoge pass. Minholi is nu in balbezit. Minholi schiet op doel. Na een snelle pass probeert Giannoccari de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ed. Barcelona - Thunder F.C 7:2

81e minuut.
Cingapuriano kan de bal niet met de borst controleren. Fay is nu in balbezit. Fay geeft een lange en hoge pass. Cingapuriano geeft een lange en hoge pass. Jülg krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Hysi trapt de bal weg. Preste bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Californiano. Californiano krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ed. Barcelona 20%, Thunder F.C 80%.
Ed. Barcelona - Thunder F.C 7:2