Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 21:58
  • Competitiewedstrijd: Série C.03
  • Stadion: Rocha1985 Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 14499
Rocha1985 Bolan FC
Attack Tactiek bola u21
38% Balbezit 62%
73% Spel op eigen helft 27%
0 Doelpogingen 18
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
7 Buitenspel 0
46.7 gemiddelde waardering 52.5
matig Schieten solide
goed Passen zeer goed
goed Verdedigen solide


8e minuut.
Biamonte is nu in balbezit. Biamonte geeft de bal voor. Villard heeft problemen om de bal te vangen. Godebski rent richting de bal. Godebski schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Kubala is nu in balbezit. Kubala schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Kubala met een snelle inworp. Klungelig pakt Olalde de bal. Olalde speelt de bal door. Biamonte is nu in balbezit. Biamonte geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Biamonte bereikt de bal nog maar net als eerste. Biamonte geeft een hoge lob. Godebski is nu in balbezit. Godebski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Rocha1985 - Bolan FC 0:1

27e minuut.
Kubala passt de bal zonder na te denken. Olalde is nu in balbezit. Olalde met een sublieme pass. Biamonte geeft de bal voor. Godebski maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal raakt de paal.

41e minuut.
Sitzanis met een sublieme pass. Biamonte rent richting de bal. Biamonte geeft de bal voor. Godebski rent richting de bal. Godebski draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rocha1985 75%, Bolan FC 25%.
Rocha1985 - Bolan FC 0:1

52e minuut.
Paradas Romero rent richting de bal. Paradas Romero geeft een hoge lob. Bălcescu is nu in balbezit. da Silva rent richting de bal. da Silva geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Olalde verovert de bal door een tackle van achteren. Olalde passt de bal met de wreef. Kubala is nu in balbezit. Kubala geeft een lange en hoge pass. Sitzanis maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Doto geeft de bal voor. Abreu bereikt de bal nog maar net als eerste. Abreu passt de bal zonder na te denken. Biamonte rent richting de bal. Biamonte geeft een hoge lob. Šestić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

83e minuut.
Mihăilă zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kubala is nu in balbezit. Kubala geeft de bal voor. Sitzanis bereikt de bal nog maar net als eerste. Sitzanis schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

85e minuut.
Kubala draait met de bal, schiet en ... Arango kopt de bal weg. Florea heeft problemen om de bal te vangen. Sitzanis bereikt de bal nog maar net als eerste. Sitzanis haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Olalde met de inworp. Kubala is nu in balbezit. Kubala geeft de bal voor. Sitzanis springt en kopt de bal. Šestić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rocha1985 71%, Bolan FC 29%.
Rocha1985 - Bolan FC 0:1