Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ed. Barcelona ATLETICO MINEIRO FC
Xande3 Tactiek SEATTLE 3MD
51% Balbezit 49%
31% Spel op eigen helft 69%
11 Doelpogingen 5
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 1
60.8 gemiddelde waardering 49.7
excellent Schieten solid
outstanding Passen adequate
very good Verdedigen excellent


4e minuut.
Espinha verovert de bal door een tackle van achteren. Espinha met een sublieme pass. Valente rent richting de bal. Valente schiet op doel. Gissurarson werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ed. Barcelona - ATLETICO MINEIRO FC 1:0

5e minuut.
Minholi rent richting de bal. Minholi geeft een lange en hoge pass. Valente bereikt de bal nog maar net als eerste. Valente schiet op doel. Gissurarson werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ed. Barcelona - ATLETICO MINEIRO FC 2:0

20e minuut.
Berbecki rent richting de bal. Valente onderschept slim de pass. Samarone is nu in balbezit. Valente verovert de bal door een tackle van achteren. Valente haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Espinha rent richting de bal. Espinha schiet op doel. Gissurarson probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ed. Barcelona - ATLETICO MINEIRO FC 3:0

27e minuut.
Espinha passt de bal zonder na te denken. Furlan bereikt de bal nog maar net als eerste. Furlan met een sublieme pass. Jülg bereikt de bal nog maar net als eerste. Jülg schiet op doel. Gissurarson kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Valente bereikt de bal nog maar net als eerste. Valente draait met de bal, schiet en ... Gissurarson verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Minholi zal de hoekschop nemen. Valente krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ed. Barcelona - ATLETICO MINEIRO FC 4:0

30e minuut.
Tankishev geeft de bal voor. Čabrilo bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Matković ... Strafschop! Directe rode kaart, Matković moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Matković schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Čabrilo is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Bocăneală zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Lung probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ed. Barcelona - ATLETICO MINEIRO FC 4:1

35e minuut.
Samarone probeert de bal aan de voet te houden. Nieszkowski speelt de bal door. Tankishev probeert de bal met de borst te controleren. Espinha geeft een lange en hoge pass. Jülg springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Minholi rent richting de bal. Minholi passt de bal in één keer door. Samarone rent richting de bal. Espinha onderschept slim de pass. Espinha haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

41e minuut.
Berbecki geeft de bal voor. Bocăneală kan de bal niet met de borst controleren. Cingapuriano begaat een overtreding. Bocăneală raakt geblesseerd tijdens het duel. Bocăneală wilt de vrije trap nemen. Lung kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ed. Barcelona 31%, ATLETICO MINEIRO FC 69%.
Ed. Barcelona - ATLETICO MINEIRO FC 4:1

51e minuut.
Buchsbaumer geeft de bal voor. Čabrilo is nu in balbezit. Furlan begaat een overtreding. Furlan krijgt een gele kaart.

63e minuut.
Jülg probeert de bal aan de voet te houden. Berbecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Berbecki geeft de bal voor. Bocăneală bereikt de bal nog maar net als eerste. Bocăneală draait met de bal, schiet en ... Lung probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Čabrilo bereikt de bal nog maar net als eerste. Čabrilo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ed. Barcelona - ATLETICO MINEIRO FC 4:2

78e minuut.
Valente geeft de bal voor. Minholi bereikt de bal nog maar net als eerste. Buchsbaumer verovert de bal door een tackle van achteren. Buchsbaumer geeft een hoge lob. Bocăneală bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ed. Barcelona 30%, ATLETICO MINEIRO FC 70%.
Ed. Barcelona - ATLETICO MINEIRO FC 4:2