Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CALIL FC Abuapuera
Aprende Tactiek Falso9
46% Balbezit 54%
71% Spel op eigen helft 29%
2 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
10 Buitenspel 0
54.2 gemiddelde waardering 57.4
solid Schieten formidable
good Passen very good
formidable Verdedigen excellent


2e minuut.
Klungelig pakt Jobs de bal. Jobs probeert naar een medespeler te passen. Kyung-Ho rent richting de bal. Kyung-Ho draait met de bal, schiet en ... Armenakyan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CALIL FC - Abuapuera 0:1

3e minuut.
Kyung-Ho met de inworp. Uchoa bereikt de bal nog maar net als eerste. Uchoa passt de bal zonder na te denken. Temperli bereikt de bal nog maar net als eerste. Temperli haalt uit met een fantastische trap. Armenakyan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

6e minuut.
Jobs passt de bal in één keer door. Kyung-Ho bereikt de bal nog maar net als eerste. Kyung-Ho geeft een hoge lob. Temperli bereikt de bal nog maar net als eerste. Temperli draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

8e minuut.
Milović bereikt de bal nog maar net als eerste. Uchoa verovert de bal door een tackle van achteren. Uchoa probeert naar een medespeler te passen. Daar is Temperli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Temperli draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Jobs met een snelle inworp. Vital speelt de bal door. Jobs speelt de bal door. Temperli is nu in balbezit. Temperli draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Jobs is nu in balbezit. Jobs passt de bal zonder na te denken. Vital rent richting de bal. Vital geeft een lange en hoge pass. Uchoa kan de bal niet met de borst controleren. Armenakyan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CALIL FC 78%, Abuapuera 22%.
CALIL FC - Abuapuera 0:1

53e minuut.
Vital heeft problemen om de bal te vangen. Vital geeft een hoge lob. Temperli is nu in balbezit. Temperli draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CALIL FC - Abuapuera 0:2

63e minuut.
Jobs speelt de bal door. Kyung-Ho is nu in balbezit. Kyung-Ho passt de bal zonder na te denken. Uchoa bereikt de bal nog maar net als eerste. Uchoa haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Inworp. Rossa komt het veld opgelopen. Buchalski komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Milović passt de bal in één keer door. Tanağartan rent richting de bal. Paraschiv rent richting de bal. Tanağartan is nu in balbezit. Tanağartan geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Rossa verovert de bal door een tackle van achteren. Inworp. Geyselen met een snelle inworp. Świężawski geeft de bal voor. Tanağartan maakt een snoekduik en kopt de bal. Secară verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

76e minuut.
Milović zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Paraschiv bereikt de bal nog maar net als eerste. Paraschiv geeft een lange en hoge pass. Borzyszkowski maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Vital heeft problemen om de bal te vangen. Vital passt de bal zonder na te denken. Uchoa rent richting de bal. Uchoa draait met de bal, schiet en ... Armenakyan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CALIL FC - Abuapuera 0:3

84e minuut.
Uchoa probeert de bal met de borst te controleren. Piţigoi is nu in balbezit. Piţigoi geeft de bal voor. Uchoa is nu in balbezit. Uchoa haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CALIL FC 65%, Abuapuera 35%.
CALIL FC - Abuapuera 0:3