Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
BlueFlames Arizona United F.C.
Champions Tactiek Kamusari 5-3-2
54% Balbezit 46%
50% Spel op eigen helft 50%
10 Doelpogingen 14
0 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 1
53.5 gemiddelde waardering 60.3
very good Schieten excellent
solid Passen excellent
formidable Verdedigen excellent


2e minuut.
Ponciano bereikt de bal nog maar net als eerste. Ponciano passt de bal in één keer door. Jaqueta Amarela geeft een hoge lob. Fernández Suárez springt en kopt de bal. Botezatu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BlueFlames - Arizona United F.C. 0:1

4e minuut.
Jaqueta Amarela rent richting de bal. Jaqueta Amarela passt de bal met de wreef. Daar is Ponciano, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ponciano geeft de bal voor. Fernández Suárez springt en kopt de bal. Paal! Botezatu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

8e minuut.
Jaqueta Amarela geeft een hoge lob. Klungelig pakt Bergara Larrañaga de bal. Stankowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Sopata verovert de bal door een tackle van achteren. Sopata haalt uit met een fantastische trap. Botezatu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

10e minuut.
Ponciano is nu in balbezit. Ponciano geeft de bal voor. Bergara Larrañaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernández Suárez onderschept slim de pass. Fernández Suárez haalt uit met een fantastische trap. Botezatu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

11e minuut.
Wyparło bereikt de bal nog maar net als eerste. Sola tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Wyparło is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Plachetka met een snel genomen vrije trap. Barrancos springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Strocki met een sublieme pass. Daar is Pinoli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. González Menéndez schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. González Menéndez is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

20e minuut.
Ponciano bereikt de bal nog maar net als eerste. Ponciano passt de bal met de wreef. Jaqueta Amarela heeft problemen om de bal te vangen. Jaqueta Amarela geeft een hoge lob. Sopata krijgt zijn hoofd ertegen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Botezatu bokst de bal weg.

34e minuut.
Plachetka bereikt de bal nog maar net als eerste. Plachetka geeft een hoge lob. Ponciano probeert de bal aan de voet te houden. Pinoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinoli schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

42e minuut.
Botezatu probeert naar een medespeler te passen. Ponciano kopt de bal weg. Rákosník heeft problemen om de bal te vangen. Sopata rent richting de bal. Bergara Larrañaga onderschept slim de pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BlueFlames 47%, Arizona United F.C. 53%.
BlueFlames - Arizona United F.C. 0:1

61e minuut.
Assis probeert naar een medespeler te passen. Pinoli rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Fernández Suárez. Fernández Suárez krijgt een gele kaart.

66e minuut.
Assis onderschept slim de pass. Plachetka probeert de bal met de borst te controleren. Ponciano is nu in balbezit. Ponciano geeft een lange en hoge pass. Sopata krijgt zijn hoofd ertegen. Botezatu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

73e minuut.
Pinoli rent richting de bal. Sola tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pinoli raakt geblesseerd tijdens het duel. Pinoli met een snel genomen vrije trap. Barrancos springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Vargha passt de bal met de wreef. Jaqueta Amarela bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaqueta Amarela passt de bal met de wreef. Fernández Suárez rent richting de bal. Fernández Suárez draait met de bal, schiet en ... Botezatu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

79e minuut.
Jaqueta Amarela bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaqueta Amarela geeft de bal voor. Fernández Suárez rent richting de bal. Fernández Suárez haalt uit met een fantastische trap. Botezatu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
BlueFlames - Arizona United F.C. 0:2

82e minuut.
Vargha onderschept slim de pass. Vargha geeft een hoge lob. Sopata kopt de bal weg. Fernández Suárez rent richting de bal. Fernández Suárez draait met de bal, schiet en ... Botezatu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

85e minuut.
Vargha passt de bal zonder na te denken. Jaqueta Amarela rent richting de bal. Jaqueta Amarela passt de bal in één keer door. Sopata is nu in balbezit. Sopata haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BlueFlames 53%, Arizona United F.C. 47%.
BlueFlames - Arizona United F.C. 0:2