Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Arizona United F.C. Thunder F.C
Zoro sola Tactiek TraineeModON
62% Balbezit 38%
27% Spel op eigen helft 73%
32 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
59.8 gemiddelde waardering 46
formidabel Schieten solide
uitstekend Passen matig
uitstekend Verdedigen goed


5e minuut.
Ponciano rent richting de bal. Ponciano passt de bal in één keer door. Jaqueta Amarela probeert naar een medespeler te passen. Sopata is nu in balbezit. Sopata haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

6e minuut.
González Menéndez met de inworp. Geens bereikt de bal nog maar net als eerste. Ponciano verovert de bal door een tackle van achteren. Ponciano geeft een hoge lob. Fernández Suárez springt en kopt de bal. Hysi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

8e minuut.
Nechită bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaqueta Amarela verovert de bal door een tackle van achteren. Jaqueta Amarela passt de bal in één keer door. Fernández Suárez is nu in balbezit. Fernández Suárez schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Hysi trapt de bal weg van het doel. Jaqueta Amarela kopt de bal weg. Sopata bereikt de bal nog maar net als eerste. Sopata draait met de bal, schiet en ... Hysi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

12e minuut.
Kisteleki speelt de bal door. Jaqueta Amarela is nu in balbezit. Romaguera tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Romaguera krijgt een gele kaart.

13e minuut.
González Menéndez passt de bal zonder na te denken. Fernández Suárez rent richting de bal. Giannoccari is nu in balbezit. Fernández Suárez onderschept slim de pass. Fernández Suárez schiet op doel. Hysi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

17e minuut.
Tosun verovert de bal door een tackle van achteren. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Romaguera neemt de hoekschop. Preste rent richting de bal. Preste schiet op doel. Gutemberg bokst de bal weg. Paal!

19e minuut.
Daar is Fernández Suárez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. González Menéndez rent richting de bal. González Menéndez passt de bal zonder na te denken. Fernández Suárez bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernández Suárez haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Fernández Suárez rent richting de bal. Bishop begaat een overtreding. Fernández Suárez is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ponciano zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Fernández Suárez is nu in balbezit. Fernández Suárez draait met de bal, schiet en ... Hysi bokst de bal weg.

22e minuut.
Fernández Suárez passt de bal zonder na te denken. Jaqueta Amarela is nu in balbezit. Jaqueta Amarela speelt de bal door. Sopata rent richting de bal. Sopata schiet op doel. Hysi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

25e minuut.
Jaqueta Amarela passt de bal in één keer door. Daar is Sopata, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sopata passt de bal met de wreef. Fernández Suárez rent richting de bal. Fernández Suárez draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

28e minuut.
Ponciano passt de bal met de wreef. Jaqueta Amarela bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaqueta Amarela geeft de bal voor. Fernández Suárez maakt een snoekduik en kopt de bal. Hysi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Arizona United F.C. - Thunder F.C 1:0

35e minuut.
Klungelig pakt Sola de bal. Preste bereikt de bal nog maar net als eerste. Basse is nu in balbezit. Preste verovert de bal door een tackle van achteren. Preste haalt uit met een fantastische trap. Gutemberg verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Arizona United F.C. 31%, Thunder F.C 69%.
Arizona United F.C. - Thunder F.C 1:0

55e minuut.
Fernández Suárez is nu in balbezit. Ponciano bereikt de bal nog maar net als eerste. Ponciano met een sublieme pass. Sopata is nu in balbezit. Sopata schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

58e minuut.
Kisteleki geeft een hoge lob. González Menéndez probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Sopata speelt de bal door. Fernández Suárez rent richting de bal. Fernández Suárez schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

63e minuut.
Jaqueta Amarela met een sublieme pass. Fernández Suárez bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernández Suárez passt de bal zonder na te denken. Sopata bereikt de bal nog maar net als eerste. Sopata haalt uit met een fantastische trap. Hysi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

70e minuut.
Tosun kopt de bal weg. Romaguera probeert de bal aan de voet te houden. Ponciano speelt de bal door. Fernández Suárez bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernández Suárez schiet op doel. Hysi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

73e minuut.
Jaqueta Amarela probeert naar een medespeler te passen. Daar is Sopata, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nechită bereikt de bal nog maar net als eerste. Sopata verovert de bal door een tackle van achteren. Sopata haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Jaqueta Amarela met een sublieme pass. Sopata rent richting de bal. Sopata passt de bal zonder na te denken. Fernández Suárez rent richting de bal. Fernández Suárez haalt uit met een fantastische trap. Hysi bokst de bal weg.

87e minuut.
Marcão bereikt de bal nog maar net als eerste. González Menéndez verovert de bal door een tackle van achteren. González Menéndez geeft een hoge lob. Fernández Suárez bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernández Suárez draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

87e minuut.
Ivănescu geeft een lange en hoge pass. Inworp. Jaqueta Amarela met de inworp. Sopata bereikt de bal nog maar net als eerste. Sopata schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Hysi met een harde bal richting middenveld. Basse kopt de bal weg. Geens probeert de bal aan de voet te houden. Fernández Suárez is nu in balbezit. Fernández Suárez schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Arizona United F.C. 23%, Thunder F.C 77%.
Arizona United F.C. - Thunder F.C 1:0