Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CALIL FC ATLETICO MINEIRO FC
Aprende Tactiek SEATTLE 3MD
52% Balbezit 48%
47% Spel op eigen helft 53%
3 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
54.7 gemiddelde waardering 52.3
solid Schieten excellent
very good Passen good
excellent Verdedigen excellent


20e minuut.
Hámos is nu in balbezit. Sueskun verovert de bal door een tackle van achteren. Sueskun speelt de bal door. Čabrilo rent richting de bal. Čabrilo schiet op doel. Armenakyan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Tchetin speelt de bal door. Daar is Bocăneală, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bocăneală speelt de bal door. Sueskun rent richting de bal. Sueskun schiet op doel. Armenakyan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

22e minuut.
Potakiewicz is nu in balbezit. Potakiewicz geeft een hoge lob. Piţigoi heeft problemen om de bal te vangen. Sueskun rent richting de bal. Sueskun schiet op doel. Armenakyan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal.

24e minuut.
Soltvedt geeft een hoge lob. Čabrilo rent richting de bal. Tchetin begaat een overtreding. Tchetin krijgt een gele kaart. Čabrilo is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Bocăneală met een snel genomen vrije trap. Sueskun maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Berbecki probeert de bal met de borst te controleren. Tanağartan onderschept slim de pass. Samarone bereikt de bal nog maar net als eerste. Tanağartan verovert de bal door een tackle van achteren. Tanağartan schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CALIL FC 49%, ATLETICO MINEIRO FC 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
CALIL FC - ATLETICO MINEIRO FC 0:0

76e minuut.
Čabrilo raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Cabrera komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Soltvedt kopt de bal weg. Tanağartan rent richting de bal. Berbecki begaat een overtreding. Berbecki krijgt een gele kaart. Tanağartan is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Paraschiv zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Świężawski kopt de bal weg. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Tanağartan is nu in balbezit. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CALIL FC 45%, ATLETICO MINEIRO FC 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
CALIL FC - ATLETICO MINEIRO FC 0:0