Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ed. Barcelona Bolan FC
Xande3 Tactiek bolareia
46% Balbezit 54%
57% Spel op eigen helft 43%
13 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 0
63.6 gemiddelde waardering 58.2
uitmuntend Schieten goed
formidabel Passen uitstekend
zeer goed Verdedigen uitstekend


3e minuut.
Espinha is nu in balbezit. Espinha geeft een hoge lob. Mare rent richting de bal. Pássaro is nu in balbezit. Pássaro haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Pássaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Pássaro passt de bal in één keer door. Polenta rent richting de bal. Polenta haalt uit met een fantastische trap. Burel maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ed. Barcelona - Bolan FC 1:0

21e minuut.
Olalde passt de bal met de wreef. Biamonte bereikt de bal nog maar net als eerste. Biamonte geeft de bal voor. Godebski is nu in balbezit. Godebski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Olalde heeft problemen om de bal te vangen. Olalde passt de bal met de wreef. Biamonte heeft problemen om de bal te vangen. Biamonte geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Inworp. Minholi met de inworp. Pássaro geeft de bal voor. Mare bereikt de bal nog maar net als eerste. Mare haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

40e minuut.
Queiroz rent richting de bal. Queiroz geeft een lange en hoge pass. Polenta kopt de bal weg. Mare rent richting de bal. Mare schiet op doel. Burel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ed. Barcelona 62%, Bolan FC 38%.
Ed. Barcelona - Bolan FC 1:0

47e minuut.
Biamonte met de inworp. Espinha is nu in balbezit. Olalde begaat een overtreding. Olalde krijgt een gele kaart.

47e minuut.
Jachymiak heeft problemen om de bal te vangen. Pássaro probeert naar een medespeler te passen. Polenta is nu in balbezit. Polenta draait met de bal, schiet en ... Burel maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ed. Barcelona - Bolan FC 2:0

70e minuut.
Minholi rent richting de bal. Minholi passt de bal in één keer door. Pássaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Polenta is nu in balbezit. Polenta schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

74e minuut.
Minholi speelt de bal door. Espinha is nu in balbezit. Pássaro speelt de bal door. Mare is nu in balbezit. Mare draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

82e minuut.
Panine speelt de bal door. Pássaro is nu in balbezit. Pássaro passt de bal in één keer door. Polenta bereikt de bal nog maar net als eerste. Polenta schiet op doel. Burel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Mare is nu in balbezit. Mare haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ed. Barcelona - Bolan FC 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ed. Barcelona 51%, Bolan FC 49%.
Ed. Barcelona - Bolan FC 3:0