Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Everest - Mg FLAHITS
433 Tactiek 451
52% Balbezit 48%
36% Spel op eigen helft 64%
18 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
47.9 gemiddelde waardering 50.1
excellent Schieten good
good Passen solid
solid Verdedigen solid


6e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bejan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lew rent richting de bal. Lew geeft een hoge lob. Dundas maakt een snoekduik en kopt de bal. Guerra kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal! Dundas bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Everest - Mg - FLAHITS 1:0

20e minuut.
Lew met een snelle inworp. Bejan rent richting de bal. Bejan geeft de bal voor. Lozano geeft een lange en hoge pass. Dundas springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

23e minuut.
Bandera geeft een hoge lob. Inworp. Bejan met de inworp. Lew geeft een hoge lob. Pâslariu maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Kulpa is nu in balbezit. Kulpa passt de bal in één keer door. Dundas is nu in balbezit. Bejan rent richting de bal. Bejan schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Dundas kopt de bal weg. Bejan rent richting de bal. Bandera tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bandera krijgt een gele kaart. Bejan is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Dobek zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Dundas krijgt zijn hoofd ertegen. Guerra kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Lew bereikt de bal nog maar net als eerste. Lew geeft een hoge lob. Dundas bereikt de bal nog maar net als eerste. Dundas haalt uit met een fantastische trap. Guerra werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Everest - Mg - FLAHITS 2:0

40e minuut.
Jaskółka kopt de bal weg. Lozano geeft een hoge lob. Bejan is nu in balbezit. Bejan haalt uit met een fantastische trap. Guerra maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Everest - Mg - FLAHITS 3:0

42e minuut.
Huruk is nu in balbezit. Bejan onderschept slim de pass. Bejan probeert naar een medespeler te passen. Pâslariu rent richting de bal. Pâslariu haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

45e minuut.
Jaskółka probeert naar een medespeler te passen. Kaczmarczyk rent richting de bal. Lew begaat een overtreding. Kaczmarczyk raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Kaczmarczyk kan niet meer verder spelen. Zamora komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Everest - Mg 41%, FLAHITS 59%.
Everest - Mg - FLAHITS 3:0

53e minuut.
Lew probeert naar een medespeler te passen. Bejan bereikt de bal nog maar net als eerste. Bandera tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bandera krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten. Bejan is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Grozăvescu komt het veld opgelopen. Balanta komt het veld opgelopen.

54e minuut.
Kostkiewicz met een harde bal richting middenveld. Daar is Lozano, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lozano probeert naar een medespeler te passen. Dundas rent richting de bal. Dundas draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Doeltrap. Danayan komt het veld opgelopen.

67e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tukiainen komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Danayan onderschept slim de pass. Danayan geeft de bal voor. Bejan is nu in balbezit. Bejan schiet op doel. Guerra maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Everest - Mg - FLAHITS 4:0

73e minuut.
McMuller komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Denijs met een sublieme pass. Tukiainen rent richting de bal. Tukiainen passt de bal in één keer door. Bejan rent richting de bal. Bejan schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Doeltrap. Pierson komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Inworp. Dobek met een snelle inworp. Danayan met een sublieme pass. Tukiainen rent richting de bal. Tukiainen haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Wultański bereikt de bal nog maar net als eerste. Wultański passt de bal met de wreef. Tukiainen bereikt de bal nog maar net als eerste. Tukiainen passt de bal zonder na te denken. Bejan bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal raakt de paal. Guerra probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

82e minuut.
Wultański verovert de bal door een tackle van achteren. Wultański speelt de bal door. Pâslariu heeft problemen om de bal te vangen. Pâslariu met een sublieme pass. Tukiainen is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Everest - Mg - FLAHITS 5:0

84e minuut.
Zamora bereikt de bal nog maar net als eerste. Bejan verovert de bal door een tackle van achteren. Bejan probeert naar een medespeler te passen. Pâslariu rent richting de bal. Pâslariu geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
McMuller verovert de bal door een tackle van achteren. McMuller probeert naar een medespeler te passen. Kostkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Tukiainen onderschept slim de pass. Tukiainen haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Tukiainen speelt de bal door. Pâslariu bereikt de bal nog maar net als eerste. Pâslariu passt de bal zonder na te denken. Tukiainen bereikt de bal nog maar net als eerste. Tukiainen schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
McMuller heeft problemen om de bal te vangen. Balanta bereikt de bal nog maar net als eerste. McMuller begaat een overtreding. McMuller krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Everest - Mg 30%, FLAHITS 70%.
Everest - Mg - FLAHITS 5:0