Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Junção Soccer Clube Xupa Cabra FC
Junção 442 Tactiek 5-2-2-1 D
57% Balbezit 43%
49% Spel op eigen helft 51%
13 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 1
62.4 gemiddelde waardering 60.7
formidable Schieten excellent
excellent Passen very good
formidable Verdedigen excellent


6e minuut.
Triboulet geeft de bal voor. Inworp. Ivars Santos zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Madden rent richting de bal. Madden draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Klungelig pakt Mnatsakanyan de bal. Castelhano speelt de bal door. Piersimone heeft problemen om de bal te vangen. Piersimone geeft een lange en hoge pass. Madden maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.

15e minuut.
Ivars Santos zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zago is nu in balbezit. Madden verovert de bal door een tackle van achteren. Piersimone geeft de bal voor. Soponpanich krijgt zijn hoofd ertegen. Ceará verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

21e minuut.
Japundžić verovert de bal door een tackle van achteren. Japundžić geeft een hoge lob. Böttger bereikt de bal nog maar net als eerste. Mnatsakanyan verovert de bal door een tackle van achteren. Mnatsakanyan schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Babic speelt de bal door. Piersimone rent richting de bal. Inworp. Ivars Santos met een snelle inworp. Piersimone geeft een hoge lob. Ceará verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Moceanu de bal. Madden is nu in balbezit. Moceanu onderschept slim de pass.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Madden is nu in balbezit. Madden geeft de bal voor. Piersimone kopt de bal weg. Soponpanich bereikt de bal nog maar net als eerste. Soponpanich haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

42e minuut.
Madden kopt de bal weg. Saldanha probeert naar een medespeler te passen. Mnatsakanyan is nu in balbezit. Mnatsakanyan draait met de bal, schiet en ... Mascaroni werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Junção Soccer Clube - Xupa Cabra FC 0:1

45e minuut.
Piersimone passt de bal met de wreef. Madden is nu in balbezit. Soponpanich rent richting de bal. Soponpanich haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Huanambal de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Junção Soccer Clube 43%, Xupa Cabra FC 57%.
Junção Soccer Clube - Xupa Cabra FC 0:1

46e minuut.
Moridis komt het veld opgelopen.

53e minuut.
Triboulet heeft problemen om de bal te vangen. Moridis speelt de bal door. Piersimone rent richting de bal. Piersimone geeft een lange en hoge pass. Madden krijgt zijn hoofd ertegen. Ceará verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

61e minuut.
Japundžić is nu in balbezit. Madden is nu in balbezit. Madden passt de bal met de wreef. Moridis rent richting de bal. Moridis draait met de bal, schiet en ... Ceará kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Madden stond buitenspel. Chrabąszcz komt het veld opgelopen. Mesquita komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Babic geeft de bal voor. Triboulet is nu in balbezit. Triboulet geeft de bal voor. Tetwin probeert de bal met de borst te controleren. Tetwin schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Zago rent richting de bal. Zago geeft de bal voor. Cazzulani onderschept slim de pass. Tetwin bereikt de bal nog maar net als eerste. Tetwin geeft een hoge lob. Mascaroni verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Mnatsakanyan krijgt zijn hoofd ertegen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Junção Soccer Clube - Xupa Cabra FC 0:2

87e minuut.
Zago probeert naar een medespeler te passen. Csobánki geeft de bal voor. Cazzulani is nu in balbezit. Mnatsakanyan onderschept slim de pass. Mnatsakanyan haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Triboulet geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Piersimone met de inworp. Daar is Ivars Santos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ivars Santos schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Junção Soccer Clube 56%, Xupa Cabra FC 44%.
Junção Soccer Clube - Xupa Cabra FC 0:2