Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 21:58
  • Competitiewedstrijd: Série C.04
  • Stadion: Serejão
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 15003
Taguatinga FC CABO FRIO
64 v2 Tactiek prr4
50% Balbezit 50%
47% Spel op eigen helft 53%
11 Doelpogingen 9
4 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 4
58 gemiddelde waardering 64.7
very good Schieten outstanding
solid Passen formidable
outstanding Verdedigen excellent


13e minuut.
Hoddle bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoddle met een sublieme pass. Mortoni heeft problemen om de bal te vangen. Mortoni geeft een hoge lob. Boterberg springt en kopt de bal. Paal! Demoor verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

16e minuut.
Cărămidaru passt de bal in één keer door. Chilov bereikt de bal nog maar net als eerste. Karpiniak tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Chilov is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Gruszczak neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Hoddle bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Delgado. Hoddle raakt geblesseerd tijdens het duel. Preda zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Mortoni springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Buša met een sublieme pass. Chilov heeft problemen om de bal te vangen. Buša is nu in balbezit. Buša geeft de bal voor. Cărămidaru maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Klungelig pakt Genchev de bal. Buša rent richting de bal. Buša passt de bal met de wreef. Chilov is nu in balbezit. Chilov schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

33e minuut.
Soublette geeft een hoge lob. De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Chilov stond buitenspel. Preda maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Boterberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Boterberg draait met de bal, schiet en ... Demoor bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Taguatinga FC 48%, CABO FRIO 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Taguatinga FC - CABO FRIO 0:0

49e minuut.
Klungelig pakt Mortoni de bal. Mortoni passt de bal zonder na te denken. Hoddle rent richting de bal. Boterberg rent richting de bal. Boterberg draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Cioran komt het veld opgelopen.

51e minuut.
Genchev geeft de bal voor. Hoddle kopt de bal weg. Soublette rent richting de bal. Mortoni onderschept slim de pass. Mortoni schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

55e minuut.
Daar is Pyrkosz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Boterberg is nu in balbezit. Pyrkosz onderschept slim de pass. Begines rent richting de bal. Begines geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

58e minuut.
Cioran bereikt de bal nog maar net als eerste. Buša bereikt de bal nog maar net als eerste. Buša geeft de bal voor. Cărămidaru krijgt zijn hoofd ertegen. Pindt maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Taguatinga FC - CABO FRIO 0:1

61e minuut.
Łagódka passt de bal zonder na te denken. Cărămidaru bereikt de bal nog maar net als eerste. MacPetrie begaat een overtreding. MacPetrie krijgt een gele kaart. Cărămidaru is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Gruszczak neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Pindt kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

67e minuut.
Pindt geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Buša zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cioran is nu in balbezit. Cioran haalt uit met een fantastische trap. Paal!

70e minuut.
Fradin speelt de bal door. Boterberg rent richting de bal. Boterberg speelt de bal door. Hoddle bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoddle draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Cărămidaru passt de bal in één keer door. Genchev rent richting de bal. Genchev met een sublieme pass. Boterberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Boterberg draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Klungelig pakt Rekik de bal. Hoddle is nu in balbezit. Villmann geeft een hoge lob. Cărămidaru is nu in balbezit. Cărămidaru haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Cioran bereikt de bal nog maar net als eerste. Cioran draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Taguatinga FC - CABO FRIO 0:2

86e minuut.
Klungelig pakt Gruszczak de bal. Begines is nu in balbezit. Mortoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Mortoni schiet op doel. Demoor probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Taguatinga FC - CABO FRIO 1:2

87e minuut.
Cioran speelt de bal door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Genchev met de inworp. Preda geeft een hoge lob. Hoddle maakt een snoekduik en kopt de bal. Demoor probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Taguatinga FC 46%, CABO FRIO 54%.
Taguatinga FC - CABO FRIO 1:2