Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Universit´ário FC Junta Elastica
calleri Tactiek 5R5
52% Balbezit 48%
45% Spel op eigen helft 55%
9 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 4
50.6 gemiddelde waardering 57
good Schieten excellent
good Passen solid
excellent Verdedigen solid


11e minuut.
Baillon bereikt de bal nog maar net als eerste. Baillon geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Demere zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gyulai geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Pantera verovert de bal door een tackle van achteren. Kaščák heeft problemen om de bal te vangen. Portugal schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Portugal krijgt een gele kaart.

26e minuut.
Parish met een snelle inworp. Gyulai bereikt de bal nog maar net als eerste. Belgiovane onderschept slim de pass. Belgiovane schiet op doel. Malzoni probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Universit´ário FC - Junta Elastica 1:0

32e minuut.
Kaščák passt de bal met de wreef. Gaudyn is nu in balbezit. Gyulai tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gyulai krijgt een gele kaart. Gaudyn is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Belgiovane wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Goleniec passt de bal zonder na te denken. Daar is Demere, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Demere passt de bal met de wreef. Consolini is nu in balbezit. Consolini schiet op doel. Rezoagli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Baillon de bal. Goleniec is nu in balbezit. Goleniec schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Grande probeert naar een medespeler te passen. Portugal heeft problemen om de bal te vangen. Portugal passt de bal zonder na te denken. Goleniec is nu in balbezit. Goleniec haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Doeltrap. Rezoagli trapt de bal weg van het doel. Gaudyn kopt de bal weg. Stec bereikt de bal nog maar net als eerste. Stec draait met de bal, schiet en ... Malzoni verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Universit´ário FC 48%, Junta Elastica 52%.
Universit´ário FC - Junta Elastica 1:0

55e minuut.
Portugal bereikt de bal nog maar net als eerste. Portugal passt de bal zonder na te denken. Gyulai met een sublieme pass. Goleniec rent richting de bal. Goleniec haalt uit met een fantastische trap. Paal!

64e minuut.
Gaudyn rent richting de bal. Niittykoski bereikt de bal nog maar net als eerste. Niittykoski passt de bal in één keer door. Kaščák rent richting de bal. Kaščák haalt uit met een fantastische trap. Malzoni bokst de bal weg.

67e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Consolini stond buitenspel. Cheşnoiu komt het veld opgelopen. Kandris komt het veld opgelopen. Grigorik komt het veld opgelopen. Matoso Aguilar komt het veld opgelopen. Movilescu komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Udalcovas verovert de bal door een tackle van achteren. Udalcovas geeft de bal voor. Matoso Aguilar kopt de bal weg. Parish bereikt de bal nog maar net als eerste. Parish haalt uit met een fantastische trap. Malzoni kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

84e minuut.
Movilescu geeft een hoge lob. Goleniec kopt de bal weg. Consolini heeft problemen om de bal te vangen. Consolini haalt uit met een fantastische trap. Rezoagli maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Universit´ário FC - Junta Elastica 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Universit´ário FC 42%, Junta Elastica 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Universit´ário FC - Junta Elastica 1:1