Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 21:58
  • Competitiewedstrijd: Série C.04
  • Stadion: La Vovônera
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en regen
  • Toeschouwers: 6996
Ceará United CABO FRIO
Mid3522020 Tactiek prr4
48% Balbezit 52%
46% Spel op eigen helft 54%
9 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 5
60.2 gemiddelde waardering 63.7
uitstekend Schieten formidabel
uitstekend Passen formidabel
zeer goed Verdedigen uitstekend


21e minuut.
Delgado geeft een hoge lob. Pougatch geeft een hoge lob. Villmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Karpiuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Karpiuk schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Lizer rent richting de bal. Lizer passt de bal in één keer door. Villmann verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Vannorti de bal. Vannorti draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Soublette verovert de bal door een tackle van achteren.
GOOOAAAAAAL!!!
Ceará United - CABO FRIO 1:0

30e minuut.
Łagódka met een snelle inworp. Gruszczak rent richting de bal. Gruszczak geeft de bal voor. Chilov is nu in balbezit. Chilov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Ceará United - CABO FRIO 1:1

30e minuut.
Cyprien heeft problemen om de bal te vangen. Cyprien met een sublieme pass. Badel bereikt de bal nog maar net als eerste. Badel haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ceará United - CABO FRIO 2:1

39e minuut.
Villmann met een sublieme pass. Pyrkosz heeft problemen om de bal te vangen. Pyrkosz passt de bal met de wreef. Badel rent richting de bal. Badel schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

41e minuut.
Soublette bereikt de bal nog maar net als eerste. Vannorti verovert de bal door een tackle van achteren. Badel bereikt de bal nog maar net als eerste. Badel draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ceará United - CABO FRIO 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ceará United 37%, CABO FRIO 63%.
Ceará United - CABO FRIO 3:1

49e minuut.
Delgado probeert naar een medespeler te passen. Buša is nu in balbezit. Albrecht maakt een afschuwelijke overtreding. Albrecht krijgt een gele kaart. Buša is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Gruszczak zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Buša geeft een lange en hoge pass. Cărămidaru krijgt zijn hoofd ertegen. Remeikis bokst de bal weg.

61e minuut.
Villmann geeft een lange en hoge pass. Chilov kopt de bal weg. Buša probeert de bal met de borst te controleren. Buša geeft een lange en hoge pass. Cărămidaru krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Łagódka bereikt de bal nog maar net als eerste. Brøchner verovert de bal door een tackle van achteren. Brøchner geeft een hoge lob. Badel rent richting de bal. Badel haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Pyrkosz geeft een hoge lob. Buša is nu in balbezit. Buša met een sublieme pass. Chilov bereikt de bal nog maar net als eerste. Chilov schiet op doel. Remeikis bokst de bal weg. Cărămidaru rent richting de bal. Cărămidaru haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ceará United - CABO FRIO 3:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ceará United 56%, CABO FRIO 44%.
Ceará United - CABO FRIO 3:2