Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Junta Elastica Irreal Madrid F.C
TD-Z Tactiek Ricks
56% Balbezit 44%
37% Spel op eigen helft 63%
7 Doelpogingen 4
3 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 4
54.5 gemiddelde waardering 48.1
very good Schieten solid
solid Passen good
solid Verdedigen formidable


8e minuut.
Mantar passt de bal met de wreef. Portugal bereikt de bal nog maar net als eerste. Campbell schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Campbell krijgt een gele kaart.

9e minuut.
Goleniec is nu in balbezit. Campbell tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Goleniec is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Demere met een snel genomen vrije trap. Mantar controleert de bal met de borst. Portugal bereikt de bal nog maar net als eerste. Portugal haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Lizak speelt de bal door. Crespo bereikt de bal nog maar net als eerste. Kabouris met een sublieme pass. Crespo is nu in balbezit. Crespo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
García Cantarero heeft problemen om de bal te vangen. Kroczek is nu in balbezit. García Cantarero legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Kroczek is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kroczek neemt een korte aanloop naar de penalty stip. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

21e minuut.
Campbell rent richting de bal. Campbell met een sublieme pass. Grande is nu in balbezit. Crespo verovert de bal door een tackle van achteren. Crespo schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

27e minuut.
Demere speelt de bal door. Goleniec is nu in balbezit. Goleniec passt de bal met de wreef. Consolini bereikt de bal nog maar net als eerste. Consolini haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Goleniec heeft problemen om de bal te vangen. Goleniec passt de bal in één keer door. Consolini rent richting de bal. Consolini schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Junta Elastica - Irreal Madrid F.C 1:0

44e minuut.
Lizak verovert de bal door een tackle van achteren. Lizak geeft een hoge lob. Kabouris rent richting de bal. Kabouris geeft een hoge lob. Kroczek krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Skowron komt het veld opgelopen. Muñiz komt het veld opgelopen. Maertens komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Junta Elastica 43%, Irreal Madrid F.C 57%.
Junta Elastica - Irreal Madrid F.C 1:0

47e minuut.
Kajiyama bereikt de bal nog maar net als eerste. Demere onderschept slim de pass. Hejduk bereikt de bal nog maar net als eerste. Demere verovert de bal door een tackle van achteren. Demere schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Portugal bereikt de bal nog maar net als eerste. Portugal passt de bal met de wreef. Mantar heeft problemen om de bal te vangen. Mantar geeft een hoge lob. Consolini krijgt zijn hoofd ertegen. Paal!

51e minuut.
Grande kopt de bal weg. Kajiyama heeft problemen om de bal te vangen. Demere met een sublieme pass. Portugal is nu in balbezit. Portugal draait met de bal, schiet en ... Buehler bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Junta Elastica 31%, Irreal Madrid F.C 69%.
Junta Elastica - Irreal Madrid F.C 1:0