Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Junção Soccer Clube Club Oriental Futbol y Amistad
Junção 442 Tactiek 5def
52% Balbezit 48%
50% Spel op eigen helft 50%
8 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
58.6 gemiddelde waardering 59
very good Schieten very good
excellent Passen very good
outstanding Verdedigen very good


1e minuut.
Moridis kopt de bal weg. Piersimone bereikt de bal nog maar net als eerste. Piersimone passt de bal met de wreef. Madden rent richting de bal. Madden haalt uit met een fantastische trap. Rattata probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Castelhano onderschept slim de pass. Castelhano probeert naar een medespeler te passen. Ivars Santos speelt de bal door. Moridis rent richting de bal. Moridis haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

36e minuut.
Tobí probeert de bal met de borst te controleren. Ivars Santos is nu in balbezit. Ivars Santos passt de bal met de wreef. Moridis rent richting de bal. Moridis haalt uit met een fantastische trap. Rattata probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Junção Soccer Clube 46%, Club Oriental Futbol y Amistad 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Junção Soccer Clube - Club Oriental Futbol y Amistad 0:0

58e minuut.
Wölfl passt de bal zonder na te denken. Piersimone is nu in balbezit. Piersimone met een sublieme pass. Madden is nu in balbezit. Madden draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

63e minuut.
Piersimone passt de bal zonder na te denken. Ivars Santos rent richting de bal. Tobí onderschept slim de pass. Moridis bereikt de bal nog maar net als eerste. Moridis haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

65e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Castelhano zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ivars Santos bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivars Santos geeft een hoge lob. Moridis maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Trică passt de bal zonder na te denken. Babic is nu in balbezit. Łopatowicz maakt een afschuwelijke overtreding. Łopatowicz krijgt een gele kaart. Babic raakt geblesseerd tijdens het duel. Tortosa komt het veld opgelopen. Simões komt het veld opgelopen. Repeteco komt het veld opgelopen. Mesquita komt het veld opgelopen. Goiano komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Daar is Marczak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Marczak geeft een lange en hoge pass. Böttger bereikt de bal nog maar net als eerste. Bandeira onderschept slim de pass. Bandeira haalt uit met een fantastische trap. Mascaroni kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

84e minuut.
Böttger bereikt de bal nog maar net als eerste. Masagues onderschept slim de pass. Masagues passt de bal met de wreef. Bandeira is nu in balbezit. Bandeira schiet op doel. Mascaroni verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Junção Soccer Clube 54%, Club Oriental Futbol y Amistad 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Junção Soccer Clube - Club Oriental Futbol y Amistad 0:0