Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 21:58
  • Competitiewedstrijd: Série C.04
  • Stadion: Serejão
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 21132
Taguatinga FC Ceará United
64 v2 Tactiek Mid3522020
48% Balbezit 52%
56% Spel op eigen helft 44%
6 Doelpogingen 11
3 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
53.8 gemiddelde waardering 59.3
solid Schieten excellent
good Passen excellent
formidable Verdedigen solid


12e minuut.
Lizer passt de bal zonder na te denken. Bascopé heeft problemen om de bal te vangen. Bascopé geeft een lange en hoge pass. Badel bereikt de bal nog maar net als eerste. Badel schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Doeltrap. Pindt met een harde bal richting middenveld. Begines kopt de bal weg. Boterberg rent richting de bal. Boterberg draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Albrecht verovert de bal door een tackle van achteren. Lizer probeert naar een medespeler te passen. Brøchner is nu in balbezit. Brøchner draait met de bal, schiet en ... Badel probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Taguatinga FC - Ceará United 0:1

16e minuut.
Özerdinç is nu in balbezit. Bascopé probeert naar een medespeler te passen. Genchev rent richting de bal. Badel onderschept slim de pass. Badel haalt uit met een fantastische trap. Pindt probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

18e minuut.
Albrecht geeft een hoge lob. Özerdinç bereikt de bal nog maar net als eerste. Lizer tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Lizer krijgt een gele kaart.

21e minuut.
Pougatch passt de bal met de wreef. Bascopé rent richting de bal. Bascopé passt de bal zonder na te denken. Badel is nu in balbezit. Badel draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Inworp. Brøchner met de inworp. Genchev is nu in balbezit. Badel verovert de bal door een tackle van achteren. Badel draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

25e minuut.
Brøchner probeert naar een medespeler te passen. Bascopé probeert naar een medespeler te passen. Lizer met een sublieme pass. Badel rent richting de bal. Badel haalt uit met een fantastische trap. Pindt bokst de bal weg.

30e minuut.
Preda onderschept slim de pass. Preda geeft een lange en hoge pass. Boterberg rent richting de bal. Hoddle bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoddle schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

32e minuut.
Preda speelt de bal door. Hoddle bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoddle passt de bal met de wreef. Özerdinç rent richting de bal. Özerdinç draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Lizer passt de bal met de wreef. Brøchner is nu in balbezit. Brøchner passt de bal in één keer door. Badel is nu in balbezit. Badel schiet op doel. Pindt bokst de bal weg.

38e minuut.
Albrecht kopt de bal weg. Daar is Lizer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Özerdinç begaat een overtreding. Özerdinç krijgt een gele kaart. Lizer is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Albrecht zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Daar is Karpiniak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Karpiuk. Karpiuk krijgt een gele kaart.

44e minuut.
Daar is Badel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Badel passt de bal met de wreef. Karpiuk rent richting de bal. Karpiuk draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Taguatinga FC - Ceará United 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Taguatinga FC 64%, Ceará United 36%.
Taguatinga FC - Ceará United 0:2

50e minuut.
Daar is Brøchner, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Preda verovert de bal door een tackle van achteren. Preda passt de bal zonder na te denken. Boterberg is nu in balbezit. Boterberg haalt uit met een fantastische trap. Remeikis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

68e minuut.
Boterberg is nu in balbezit. Vălăhuţă tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Boterberg is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Hofmann komt het veld opgelopen. Sousa komt het veld opgelopen. Lenczewski komt het veld opgelopen. Frągnowski komt het veld opgelopen. Pinillos Caro komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Lenczewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Lenczewski passt de bal in één keer door. Albrecht bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoddle verovert de bal door een tackle van achteren. Hoddle draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Jędrzejczak heeft problemen om de bal te vangen. Lenczewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Lenczewski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Taguatinga FC - Ceará United 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Taguatinga FC 49%, Ceará United 51%.
Taguatinga FC - Ceará United 1:2