Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 21:58
  • Competitiewedstrijd: Série C.04
  • Stadion: CABO FRIO Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 11543
CABO FRIO S.E.Cupím
prr4 Tactiek Peroba
49% Balbezit 51%
57% Spel op eigen helft 43%
8 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
11 Buitenspel 0
61.5 gemiddelde waardering 53.2
formidabel Schieten uitstekend
uitstekend Passen solide
uitstekend Verdedigen solide


2e minuut.
Łagódka geeft de bal voor. Deleanu geeft een hoge lob. Smok rent richting de bal. Smok schiet op doel. Demoor maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CABO FRIO - S.E.Cupím 0:1

7e minuut.
Pyrkosz probeert naar een medespeler te passen. Rossi is nu in balbezit. Rossi geeft een lange en hoge pass. Smok is nu in balbezit. Smok schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

12e minuut.
Klungelig pakt Chilov de bal. Zabos tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Chilov is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Gruszczak zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Chilov maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

24e minuut.
Holgate rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Rossi. Holgate is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Gruszczak zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Holgate kopt de bal weg. Chilov bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Holgate neemt de hoekschop. Cărămidaru maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
CABO FRIO - S.E.Cupím 1:1

31e minuut.
Łagódka met de inworp. Gruszczak is nu in balbezit. Gruszczak passt de bal met de wreef. Chilov rent richting de bal. Chilov draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

38e minuut.
Rekik geeft de bal voor. Buitenspel voor Cărămidaru. Goede buitenspelval van de verdediging. Ščasný maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Zuojun bereikt de bal nog maar net als eerste. Zuojun haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CABO FRIO 59%, S.E.Cupím 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
CABO FRIO - S.E.Cupím 1:1

52e minuut.
Holgate is nu in balbezit. Holgate geeft de bal voor. Cărămidaru rent richting de bal. Chilov is nu in balbezit. Chilov schiet op doel. Gonzer kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

55e minuut.
Maracanã verovert de bal door een tackle van achteren. Maracanã passt de bal zonder na te denken. Obrejan geeft een hoge lob. Zuojun rent richting de bal. Zuojun draait met de bal, schiet en ... Demoor verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

66e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bugu komt het veld opgelopen. Paiva komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Rossi geeft de bal voor. Rekik controleert de bal met de borst. Paiva is nu in balbezit. Paiva draait met de bal, schiet en ... Demoor werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Zabos maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Soublette geeft de bal voor. Ščasný probeert de bal met de borst te controleren. Cărămidaru is nu in balbezit. Cărămidaru draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CABO FRIO - S.E.Cupím 2:1

82e minuut.
Obrejan heeft problemen om de bal te vangen. Gruszczak verovert de bal door een tackle van achteren. Gruszczak passt de bal met de wreef. Chilov bereikt de bal nog maar net als eerste. Chilov schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CABO FRIO 56%, S.E.Cupím 44%.
CABO FRIO - S.E.Cupím 2:1