Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Grêmio E Maringá Junta Elastica
Maringá Tactiek Woody
53% Balbezit 47%
73% Spel op eigen helft 27%
1 Doelpogingen 17
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
51.5 gemiddelde waardering 58.3
zeer goed Schieten formidabel
goed Passen zeer goed
uitstekend Verdedigen goed


2e minuut.
Mantar met een sublieme pass. Consolini rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Krakowiak. Consolini is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Portugal neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
Fabri passt de bal met de wreef. Goleniec probeert naar een medespeler te passen. Murgoci bereikt de bal nog maar net als eerste. Consolini onderschept slim de pass. Consolini draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

4e minuut.
Demere geeft de bal voor. Consolini kopt de bal weg. Murgoci probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Goleniec is nu in balbezit. Goleniec haalt uit met een fantastische trap. Rivaldo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

6e minuut.
Gyulai passt de bal zonder na te denken. Consolini bereikt de bal nog maar net als eerste. Goleniec bereikt de bal nog maar net als eerste. Goleniec draait met de bal, schiet en ... Rivaldo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Grêmio E Maringá - Junta Elastica 0:1

10e minuut.
Krakowiak probeert naar een medespeler te passen. Consolini is nu in balbezit. Consolini speelt de bal door. Klungelig pakt Goleniec de bal. Goleniec haalt uit met een fantastische trap. Rivaldo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

10e minuut.
Murgoci geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mantar met de inworp. Portugal geeft een hoge lob. Gyulai geeft de bal voor. Paal! Rivaldo bokst de bal weg. Goleniec rent richting de bal. Goleniec draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Grêmio E Maringá - Junta Elastica 0:2

17e minuut.
Gyulai is nu in balbezit. Gyulai geeft een lange en hoge pass. Dioniso kan de bal niet met de borst controleren. Consolini rent richting de bal. Consolini draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Grêmio E Maringá - Junta Elastica 0:3

18e minuut.
Goleniec bereikt de bal nog maar net als eerste. Murgoci onderschept slim de pass. Consolini is nu in balbezit. Consolini draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Grêmio E Maringá - Junta Elastica 0:4

19e minuut.
Walk is nu in balbezit. Walk geeft een lange en hoge pass. Naaim bereikt de bal nog maar net als eerste. Naaim haalt uit met een fantastische trap. Malzoni werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Grêmio E Maringá - Junta Elastica 1:4

23e minuut.
Demere geeft de bal voor. Goleniec is nu in balbezit. Goleniec passt de bal met de wreef. Consolini heeft problemen om de bal te vangen. Consolini schiet op doel. Rivaldo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Gyulai speelt de bal door. Goleniec rent richting de bal. Goleniec passt de bal met de wreef. Consolini bereikt de bal nog maar net als eerste. Consolini schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Grêmio E Maringá - Junta Elastica 1:5

36e minuut.
Saikkonen probeert naar een medespeler te passen. Mantar bereikt de bal nog maar net als eerste. Mantar passt de bal in één keer door. Consolini rent richting de bal. Consolini schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Goleniec bereikt de bal nog maar net als eerste. Gyulai rent richting de bal. Gyulai passt de bal met de wreef. Consolini rent richting de bal. Consolini schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

43e minuut.
Naaim speelt de bal door. Portugal probeert naar een medespeler te passen. Goleniec rent richting de bal. Gyulai rent richting de bal. Gyulai geeft een lange en hoge pass. Rivaldo bokst de bal weg. Consolini rent richting de bal. Consolini schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Grêmio E Maringá - Junta Elastica 1:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Grêmio E Maringá 77%, Junta Elastica 23%.
Grêmio E Maringá - Junta Elastica 1:6

58e minuut.
Portugal geeft een hoge lob. Ziadi bereikt de bal nog maar net als eerste. Goleniec onderschept slim de pass. Goleniec draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Coeck kopt de bal weg. Grande probeert naar een medespeler te passen. Portugal speelt de bal door. Goleniec is nu in balbezit. Goleniec draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Murgoci geeft de bal voor. Naaim kan de bal niet met de borst controleren. Grande tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Grande krijgt een gele kaart.

85e minuut.
Pantera rent richting de bal. Pantera geeft de bal voor. Inworp. Coeck zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Filipović geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

89e minuut.
Demere verovert de bal door een tackle van achteren. Demere geeft de bal voor. Daar is Ziadi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Consolini bereikt de bal nog maar net als eerste. Consolini haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Grêmio E Maringá 69%, Junta Elastica 31%.
Grêmio E Maringá - Junta Elastica 1:6