Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CABO FRIO Xupa Cabra FC
prr4 Tactiek 5-2-2-1 D
49% Balbezit 51%
55% Spel op eigen helft 45%
1 Doelpogingen 14
2 Overtredingen 5
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
60.1 gemiddelde waardering 60.8
uitstekend Schieten uitstekend
uitstekend Passen zeer goed
zeer goed Verdedigen zeer goed


24e minuut.
Parrado maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Saldanha kopt de bal weg. Daar is Rekik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mnatsakanyan is nu in balbezit. Mnatsakanyan haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

31e minuut.
Saldanha passt de bal zonder na te denken. Mnatsakanyan rent richting de bal. Delgado tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Delgado krijgt een gele kaart.

42e minuut.
Soublette is nu in balbezit. Saldanha verovert de bal door een tackle van achteren. Saldanha probeert naar een medespeler te passen. Mnatsakanyan is nu in balbezit. Mnatsakanyan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CABO FRIO - Xupa Cabra FC 0:1

44e minuut.
Mnatsakanyan passt de bal zonder na te denken. Országh is nu in balbezit. Országh passt de bal met de wreef. Mnatsakanyan rent richting de bal. Mnatsakanyan schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CABO FRIO 55%, Xupa Cabra FC 45%.
CABO FRIO - Xupa Cabra FC 0:1

50e minuut.
Holgate geeft de bal voor. Buitenspel voor Cărămidaru. Goede buitenspelval van de verdediging. Parrado maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Saldanha is nu in balbezit. Saldanha geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Mnatsakanyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Mnatsakanyan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CABO FRIO - Xupa Cabra FC 0:2

60e minuut.
Országh bereikt de bal nog maar net als eerste. Országh geeft de bal voor. Mnatsakanyan rent richting de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Saldanha geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Demoor bokst de bal weg. Mnatsakanyan krijgt zijn hoofd ertegen. Demoor maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CABO FRIO - Xupa Cabra FC 0:3

64e minuut.
Országh probeert naar een medespeler te passen. Parrado bereikt de bal nog maar net als eerste. Parrado geeft de bal voor. Saldanha bereikt de bal nog maar net als eerste. Saldanha draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

69e minuut.
Saldanha verovert de bal door een tackle van achteren. Saldanha passt de bal zonder na te denken. Mnatsakanyan rent richting de bal. Mnatsakanyan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CABO FRIO - Xupa Cabra FC 0:4

69e minuut.
Cioran passt de bal zonder na te denken. Villmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Mnatsakanyan schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Mnatsakanyan krijgt een gele kaart.

70e minuut.
Kampel verovert de bal door een tackle van achteren. Parrado is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kampel. Parrado raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Kampel met een sublieme pass. Huanambal met een snel genomen vrije trap. Saldanha kopt de bal weg. Mnatsakanyan is nu in balbezit. Mnatsakanyan draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Japundžić bereikt de bal nog maar net als eerste. Japundžić geeft een hoge lob. Brandsson is nu in balbezit. Mnatsakanyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Mnatsakanyan haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

78e minuut.
Országh met een sublieme pass. Parrado geeft een lange en hoge pass. Mnatsakanyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Mnatsakanyan draait met de bal, schiet en ... Demoor maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CABO FRIO - Xupa Cabra FC 0:5

81e minuut.
Kampel geeft een hoge lob. Moceanu verovert de bal door een tackle van achteren. Cărămidaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Cioran is nu in balbezit. Cioran schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CABO FRIO - Xupa Cabra FC 1:5

88e minuut.
Kampel kopt de bal weg. Łagódka bereikt de bal nog maar net als eerste. Parrado bereikt de bal nog maar net als eerste. Łagódka verovert de bal door een tackle van achteren. Łagódka geeft een hoge lob. Ceará kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CABO FRIO 55%, Xupa Cabra FC 45%.
CABO FRIO - Xupa Cabra FC 1:5