Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Club Oriental Futbol y Amistad Irreal Madrid F.C
5def Tactiek Ricks
54% Balbezit 46%
32% Spel op eigen helft 68%
16 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 4
58.9 gemiddelde waardering 49.8
excellent Schieten solid
excellent Passen adequate
very good Verdedigen outstanding


8e minuut.
Tobí met de inworp. Abbazia bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Carreño. Carreño krijgt een gele kaart. Abbazia raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Abbazia kan niet meer verder spelen. Skowron komt het veld opgelopen.

12e minuut.
Dembele geeft de bal voor. Trivalić kan de bal niet met de borst controleren. Masagues verovert de bal door een tackle van achteren. Masagues geeft een lange en hoge pass. Bandeira springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Club Oriental Futbol y Amistad - Irreal Madrid F.C 1:0

13e minuut.
Crespo met een sublieme pass. Kroczek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kroczek passt de bal zonder na te denken. Crespo rent richting de bal. Crespo haalt uit met een fantastische trap. Rattata verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

14e minuut.
Zoidl geeft een lange en hoge pass. Inworp. Campbell met de inworp. Kroczek rent richting de bal. Kroczek geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Carreño is nu in balbezit. Carreño passt de bal in één keer door. Tobí bereikt de bal nog maar net als eerste. Tobí geeft de bal voor. Masagues maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Club Oriental Futbol y Amistad - Irreal Madrid F.C 2:0

30e minuut.
Rybkowski met een sublieme pass. Campbell is nu in balbezit. Campbell passt de bal zonder na te denken. Kroczek is nu in balbezit. Kroczek schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

36e minuut.
Carreño passt de bal zonder na te denken. Marczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Marczak probeert naar een medespeler te passen. Bandeira rent richting de bal. Bandeira schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Tobí is nu in balbezit. Tobí passt de bal met de wreef. Bandeira rent richting de bal. Bandeira haalt uit met een fantastische trap. Buehler probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Club Oriental Futbol y Amistad - Irreal Madrid F.C 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Club Oriental Futbol y Amistad 37%, Irreal Madrid F.C 63%.
Club Oriental Futbol y Amistad - Irreal Madrid F.C 3:0

48e minuut.
Avelar kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Dembele de bal onder controle te krijgen. Crespo rent richting de bal. Crespo haalt uit met een fantastische trap. Rattata werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Club Oriental Futbol y Amistad - Irreal Madrid F.C 3:1

50e minuut.
Rybkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Carreño is nu in balbezit. Carreño passt de bal met de wreef. Marczak heeft problemen om de bal te vangen. Marczak geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Carreño bereikt de bal nog maar net als eerste. Carreño passt de bal zonder na te denken. Marczak rent richting de bal. Marczak geeft de bal voor. Masagues krijgt zijn hoofd ertegen. De bal raakt de paal. Trivalić bereikt de bal nog maar net als eerste. Trivalić geeft een lange en hoge pass. Trică geeft de bal voor. Masagues maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

67e minuut.
Tobí passt de bal in één keer door. Masagues rent richting de bal. Masagues probeert naar een medespeler te passen. Bandeira rent richting de bal. Bandeira draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Tobí verovert de bal door een tackle van achteren. Tobí met een sublieme pass. Marczak geeft een hoge lob. Bandeira krijgt zijn hoofd ertegen. Buehler probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Club Oriental Futbol y Amistad - Irreal Madrid F.C 4:1

77e minuut.
Carreño passt de bal met de wreef. Marczak rent richting de bal. Marczak geeft een lange en hoge pass. Bandeira bereikt de bal nog maar net als eerste. Bandeira draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

78e minuut.
Kajiyama geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tobí met een snelle inworp. Carreño geeft een hoge lob. Masagues maakt een snoekduik en kopt de bal. Buehler probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

87e minuut.
Zoidl verovert de bal door een tackle van achteren. Zoidl probeert naar een medespeler te passen. Marczak is nu in balbezit. Marczak geeft een hoge lob. Trivalić kopt de bal weg.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Club Oriental Futbol y Amistad 28%, Irreal Madrid F.C 72%.
Club Oriental Futbol y Amistad - Irreal Madrid F.C 4:1